Nabeschouwing Bristol City - AFC Bournemouth (0-2) || Championship 2021/2022

Zaterdag 16 oktober 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Bristol City het zaterdag 16 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen AFC Bournemouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Ashton Gate Stadium in Bristol.

Via de Bristol City - AFC Bournemouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol City - AFC Bournemouth (0-2)

Het Championship duel tussen Bristol City en AFC Bournemouth is onder leiding van scheidsrechter Gavin Ward geëindigd in een 0-2 overwinning voor AFC Bournemouth. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door J. Lowe, waarmee AFC Bournemouth met 0-1 de leiding nam. AFC Bournemouth vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Zemura op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor AFC Bournemouth.

LIVE Bristol City - AFC Bournemouth 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol City - AFC Bournemouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Wissel Bristol City Wissel N. Wells voor J. Williams Bristol City
21' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt J. Lowe met assist van J. Stacey AFC Bournemouth 0-1
40' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor G. Cahill AFC Bournemouth
46' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt J. Zemura met assist van R. Christie AFC Bournemouth 0-2
46' Wissel Bristol City Wissel J. Dasilva voor C. ODowda Bristol City
64' Wissel AFC Bournemouth Wissel J. Lerma voor J. Lowe AFC Bournemouth
66' Wissel Bristol City Wissel T. Bakinson voor C. Pring Bristol City
68' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor L. Kelly AFC Bournemouth
81' Wissel AFC Bournemouth Wissel J. Stanislas voor P. Billing AFC Bournemouth
88' Wissel AFC Bournemouth Wissel M. Rogers voor R. Christie AFC Bournemouth
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol City - AFC Bournemouth
Opstellingen Bristol City - AFC Bournemouth
De opstellingen van Bristol City en AFC Bournemouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol City gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en AFC Bournemouth zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Bristol City - AFC Bournemouth

Bristol City en AFC Bournemouth treffen elkaar in de 12e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gavin Ward en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bristol City en AFC Bournemouth in de Championship vond plaats op 3 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor AFC Bournemouth. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is AFC Bournemouth favoriet. 2 keer wist de ploeg van Bristol City te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Bristol City. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bristol City 0
Winst AFC Bournemouth 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bristol City op een 9e positie staat, terwijl we AFC Bournemouth terugvinden op de 2e plaats.