Nabeschouwing Bristol City - Huddersfield Town (2-3) || Championship 2021/2022

Zaterdag 18 december 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Bristol City het zaterdag 18 december 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Huddersfield Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Ashton Gate Stadium in Bristol.

Via de Bristol City - Huddersfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol City - Huddersfield Town (2-3)

Het Championship duel tussen Bristol City en Huddersfield Town is onder leiding van scheidsrechter Dean Whitestone geëindigd in een 2-3 overwinning voor Huddersfield Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Bristol City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van A. Weimann. Huddersfield Town kreeg via D. Ward in de 6e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Dean Whitestone de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Na de openingsgoal kwam Huddersfield Town in de 41e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van D. Holmes.

In de 46e minuut was het Huddersfield Town dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van D. Sinani. Na 55 minuten werd de voorsprong voor Huddersfield Town vergroot nadat D. Ward de 1-3 wist te scoren. Bristol City verkleinde in de 96e minuut de achterstand doordat A. Weimann de 2-3 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Het bleek echter te laat om een nederlaag te voorkomen, want er zou hierna niet meer gescoord worden.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Dean Whitestone bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Huddersfield Town.

LIVE Bristol City - Huddersfield Town 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol City - Huddersfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Bristol City Doelpunt A. Weimann met assist van A. Semenyo Bristol City 1-0
6' Penalty gemist Huddersfield Town Penalty gemist D. Ward Huddersfield Town
21' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor S. Thomas Huddersfield Town
41' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt D. Holmes met assist van H. Toffolo Huddersfield Town 1-1
46' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt D. Sinani met assist van D. Ward Huddersfield Town 1-2
55' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt D. Ward Huddersfield Town 1-3
56' Wissel Bristol City Wissel C. Pring voor R. Atkinson Bristol City
57' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor L. OBrien Huddersfield Town
78' Wissel Huddersfield Town Wissel J. Rhodes voor D. Ward Huddersfield Town
83' Wissel Bristol City Wissel N. Wells voor H. Massengo Bristol City
84' Wissel Huddersfield Town Wissel O. Turton voor S. Thomas Huddersfield Town
89' Wissel Huddersfield Town Wissel J. Koroma voor D. Holmes Huddersfield Town
96' Doelpunt Bristol City Doelpunt A. Weimann met assist van A. Semenyo Bristol City 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol City - Huddersfield Town
Opstellingen Bristol City - Huddersfield Town
De opstellingen van Bristol City en Huddersfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol City gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Huddersfield Town zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.