Nabeschouwing Cardiff City - Reading (0-1) || Championship 2021/2022

Zaterdag 2 oktober 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Cardiff City het zaterdag 2 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Reading. De wedstrijd wordt gespeeld in Cardiff City Stadium in Cardiff.

Via de Cardiff City - Reading live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cardiff City - Reading (0-1)

Het Championship duel tussen Cardiff City en Reading is onder leiding van scheidsrechter Thomas Bramall geëindigd in een 0-1 overwinning voor Reading. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door J. Hoilett, waarmee Reading met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Cardiff City dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Reading.

LIVE Cardiff City - Reading 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cardiff City - Reading teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor M. Pack Cardiff City
37' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor J. Ralls Cardiff City
38' Doelpunt Reading Doelpunt J. Hoilett Reading 0-1
61' Wissel Cardiff City Wissel R. Colwill voor L. Bacuna Cardiff City
65' Wissel Reading Wissel S. Dann voor G. Puscas Reading
79' Wissel Cardiff City Wissel W. Vaulks voor J. Ralls Cardiff City
79' Wissel Cardiff City Wissel J. Collins voor S. Bowen Cardiff City
80' Wissel Reading Wissel J. Clarke voor A. Yiadom Reading
84' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor J. Collins Cardiff City
93' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor M. McGuinness Cardiff City
Video hoogtepunten en samenvatting Cardiff City - Reading
Opstellingen Cardiff City - Reading
De opstellingen van Cardiff City en Reading zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cardiff City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Reading zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Cardiff City - Reading

Cardiff City en Reading treffen elkaar in de 11e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Thomas Bramall en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cardiff City en Reading in de Championship vond plaats op 16 april 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide teams is Reading favoriet. 7 keer wist de ploeg van Cardiff City te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Cardiff City. 11 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Cardiff City 5
Winst Reading 7
Gelijkspel 11
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cardiff City op een 18e positie staat, terwijl we Reading terugvinden op de 11e plaats.