Nabeschouwing Coventry City - Luton Town (0-1) || Championship 2021/2022

Dinsdag 8 maart 2022 - 20:45 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Coventry City het dinsdag 8 maart 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Luton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Coventry Building Society Arena in Coventry.

Via de Coventry City - Luton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Coventry City - Luton Town (0-1)

Het Championship duel tussen Coventry City en Luton Town is onder leiding van scheidsrechter Oliver Langford geëindigd in een 0-1 overwinning voor Luton Town. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door E. Adebayo, waarmee Luton Town met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Luton Town.

LIVE Coventry City - Luton Town 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Coventry City - Luton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor A. Bell Luton Town
34' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor J. Allen Coventry City
38' Doelpunt Luton Town Doelpunt E. Adebayo met assist van A. Palmer Luton Town 0-1
46' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor J. Clarke-Salter Coventry City
60' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor H. Cornick Luton Town
61' Wissel Luton Town Wissel C. Jerome voor H. Cornick Luton Town
62' Wissel Coventry City Wissel C. OHare voor M. Waghorn Coventry City
66' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor C. Jerome Luton Town
68' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor E. Adebayo Luton Town
70' Wissel Luton Town Wissel A. Campbell voor L. Berry Luton Town
73' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor R. Burke Luton Town
78' Wissel Coventry City Wissel F. Tavares voor M. Godden Coventry City
85' Wissel Luton Town Wissel H. Lansbury voor J. Clark Luton Town
87' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor K. McFadzean Coventry City
Video hoogtepunten en samenvatting Coventry City - Luton Town
Opstellingen Coventry City - Luton Town
De opstellingen van Coventry City en Luton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Coventry City gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Luton Town zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Coventry City - Luton Town

Coventry City en Luton Town treffen elkaar in de 26e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver Langford en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Coventry City en Luton Town in de Championship vond plaats op 29 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Luton Town. Op basis van de afgelopen 7 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Coventry City als Luton Town wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Coventry City 3
Winst Luton Town 3
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Coventry City op een 11e positie staat, terwijl we Luton Town terugvinden op de 8e plaats.