Nabeschouwing Derby County - Bristol City (1-3) || Championship 2021/2022

Zaterdag 23 april 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Derby County het zaterdag 23 april 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol City. De wedstrijd wordt gespeeld in Pride Park Stadium in Derby.

Via de Derby County - Bristol City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Derby County - Bristol City (1-3)

Het Championship duel tussen Derby County en Bristol City is onder leiding van scheidsrechter Thomas Bramall geëindigd in een 1-3 overwinning voor Bristol City. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door A. Weimann, waarmee Bristol City met 0-1 de leiding nam. Bristol City vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Semenyo op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut wist Derby County de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via C. Forsyth.

Na 79 minuten werd de voorsprong voor Bristol City vergroot nadat T. Klose de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Bristol City.

LIVE Derby County - Bristol City 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Derby County - Bristol City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor J. Williams Bristol City
10' Doelpunt Bristol City Doelpunt A. Weimann met assist van C. Martin Bristol City 0-1
16' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor A. Benarous Bristol City
23' Wissel Bristol City Wissel S. Bell voor A. Scott Bristol City
38' Doelpunt Bristol City Doelpunt A. Semenyo Bristol City 0-2
54' Gele kaart Derby County Gele kaart voor N. Byrne Derby County
59' Wissel Derby County Wissel L. Plange voor L. Thompson Derby County
59' Wissel Derby County Wissel L. Sibley voor B. Cybulski Derby County
61' Doelpunt Derby County Doelpunt C. Forsyth met assist van M. Ebiowei Derby County 1-2
63' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor A. Semenyo Bristol City
72' Wissel Bristol City Wissel D. Idehen voor A. Benarous Bristol City
77' Wissel Bristol City Wissel H. Massengo voor S. Bell Bristol City
79' Doelpunt Bristol City Doelpunt T. Klose met assist van M. James Bristol City 1-3
82' Wissel Derby County Wissel D. Robinson voor L. Watson Derby County
82' Wissel Derby County Wissel J. Knight voor M. Bird Derby County
87' Wissel Bristol City Wissel A. King voor J. Williams Bristol City
Video hoogtepunten en samenvatting Derby County - Bristol City
Opstellingen Derby County - Bristol City
De opstellingen van Derby County en Bristol City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Derby County gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bristol City zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.