Nabeschouwing Derby County - Preston North End (1-0) || Championship 2021/2022

Zaterdag 2 april 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Derby County het zaterdag 2 april 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Preston North End. De wedstrijd wordt gespeeld in Pride Park Stadium in Derby.

Via de Derby County - Preston North End live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Derby County - Preston North End (1-0)

Het Championship duel tussen Derby County en Preston North End is onder leiding van scheidsrechter Geoff Eltringham geëindigd in een 1-0 overwinning voor Derby County. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor L. Lindsay in de 32e minuut, waardoor Preston North End met een man minder kwam te staan. In de 55e minuut moest M. Bird van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Geoff Eltringham een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Derby County verder met een speler minder. De eerste goal werd pas ver in de tweede helft in de 80e minuut gemaakt door R. Morrison waardoor Derby County met 1-0 aan de leiding kwam.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Geoff Eltringham, waardoor Derby County de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Derby County - Preston North End 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Derby County - Preston North End teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Rode kaart Preston North End Rode kaart voor L. Lindsay Preston North End
35' Wissel Preston North End Wissel S. van den Berg voor E. Riis Preston North End
55' Rode kaart Derby County Rode kaart voor M. Bird Derby County
58' Wissel Derby County Wissel K. Bielik voor F. Ebosele Derby County
61' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor B. Whiteman Preston North End
65' Wissel Preston North End Wissel S. Maguire voor C. Evans Preston North End
66' Gele kaart Derby County Gele kaart voor C. Davies Derby County
68' Wissel Derby County Wissel R. Morrison voor M. Ebiowei Derby County
75' Wissel Preston North End Wissel J. Murphy voor C. Archer Preston North End
80' Doelpunt Derby County Doelpunt R. Morrison met assist van L. Plange Derby County 1-0
84' Gele kaart Derby County Gele kaart voor J. Knight Derby County
85' Wissel Derby County Wissel R. Stearman voor L. Plange Derby County
87' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor D. Johnson Preston North End
Video hoogtepunten en samenvatting Derby County - Preston North End
Opstellingen Derby County - Preston North End
De opstellingen van Derby County en Preston North End zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.