Nabeschouwing Derby County - Stoke City (2-1) || Championship 2021/2022

Zaterdag 18 september 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Derby County het zaterdag 18 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Stoke City. De wedstrijd wordt gespeeld in Pride Park Stadium in Derby.

Via de Derby County - Stoke City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Derby County - Stoke City (2-1)

Het Championship duel tussen Derby County en Stoke City is onder leiding van scheidsrechter Jeremy Simpson geëindigd in een 2-1 overwinning voor Derby County. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door M. Bird, waarmee Derby County met 1-0 de leiding nam. Derby County vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Davies op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut wist Stoke City de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via T. Ince. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Stoke City kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jeremy Simpson, waardoor Derby County dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Derby County - Stoke City 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Derby County - Stoke City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Derby County Gele kaart voor G. Shinnie Derby County
31' Doelpunt Derby County Doelpunt M. Bird met assist van G. Shinnie Derby County 1-0
33' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor R. Sawyers Stoke City
34' Doelpunt Derby County Doelpunt C. Davies met assist van G. Shinnie Derby County 2-0
38' Gele kaart Derby County Gele kaart voor L. Sibley Derby County
58' Doelpunt Stoke City Doelpunt T. Ince met assist van M. Vrancic Stoke City 2-1
59' Wissel Stoke City Wissel J. Brown voor S. Surridge Stoke City
59' Wissel Stoke City Wissel N. Powell voor A. Sima Stoke City
67' Wissel Derby County Wissel J. Knight voor R. Morrison Derby County
73' Wissel Stoke City Wissel A. Doughty voor R. Sawyers Stoke City
74' Wissel Derby County Wissel K. Jozwiak voor L. Sibley Derby County
77' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor L. Ostigard Stoke City
84' Wissel Derby County Wissel R. Stearman voor S. Baldock Derby County
89' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor T. Ince Stoke City
Video hoogtepunten en samenvatting Derby County - Stoke City
Opstellingen Derby County - Stoke City
De opstellingen van Derby County en Stoke City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Derby County gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Stoke City zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.