In de Championship neemt Fulham het zaterdag 20 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - Barnsley (4-1)

Het Championship duel tussen Fulham en Barnsley is onder leiding van scheidsrechter Joshua Smith geëindigd in een 4-1 overwinning voor Fulham. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door A. Mitrovic, waarmee Fulham met 1-0 de leiding nam. Fulham vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Carvalho op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut volgde een derde treffer van Fulham, waarmee N. Kebano zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 78 minuten deed V. Adeboyejo iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Barnsley werd verkleind tot 3-1. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 81e minuut wist H. Wilson namens Fulham de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Joshua Smith en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Fulham.

Wedstrijdstatistieken Fulham - Barnsley
Goals
4
1
Balbezit
66%
34%
Schoten totaal
21
9
Schoten op doel
12
3
Aanvallen
100
108
Gevaarlijke aanvallen
69
36
Passes
662
347
Overtredingen
9
6
Buitenspel
3
2
Corners
7
7
Wissels
3
3
LIVE Fulham - Barnsley 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Mitrovic met assist van K. Tete Fulham 1-0
34' Doelpunt Fulham Doelpunt F. Carvalho Fulham 2-0
54' Wissel Barnsley Wissel A. Leya voor D. Frieser Barnsley
72' Doelpunt Fulham Doelpunt N. Kebano met assist van H. Wilson Fulham 3-0
75' Wissel Barnsley Wissel J. Moon voor R. Palmer Barnsley
75' Wissel Barnsley Wissel V. Adeboyejo voor C. Morris Barnsley
78' Doelpunt Barnsley Doelpunt V. Adeboyejo Barnsley 3-1
80' Wissel Fulham Wissel J. Seri voor H. Reed Fulham
80' Wissel Fulham Wissel J. Onomah voor T. Cairney Fulham
81' Doelpunt Fulham Doelpunt H. Wilson met assist van J. Seri Fulham 4-1
85' Wissel Fulham Wissel J. Bryan voor A. Robinson Fulham
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - Barnsley
Opstellingen Fulham - Barnsley
De opstellingen van Fulham en Barnsley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fulham gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Barnsley zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Marco Alexandre Saraiva da Silva
Wissels Fulham
# Speler Pos.
21 Paulo Dino Gazzaniga K
23 Joe Bryan V
26 Alfie Mawson V
24 Jean Michaël Seri M
25 Josh Onomah M
19 Rodrigo Muniz Carvalho A
14 Bobby Reid A
Formatie 4-2-3-1
Coach Poya Asbaghi
Wissels Barnsley
# Speler Pos.
1 Jack Walton K
15 Jasper Moon V
26 Remi Vita V
22 Clark Odour A
58 Mamadou Obbi Oularé A
29 Victor Adeboyejo A
11 Aaron Leya Iseka A
Voorbeschouwing Fulham - Barnsley

Fulham en Barnsley treffen elkaar in de 18e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Joshua Smith en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fulham en Barnsley in de Championship vond plaats op 15 februari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barnsley. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Fulham favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Barnsley slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Fulham 4
Winst Barnsley 2
Gelijkspel 0
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fulham op een 2e positie staat, terwijl we Barnsley terugvinden op de 23e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Fulham - Barnsley Opstelling Fulham Opstelling Barnsley Live Fulham - Barnsley Live Fulham - Barnsley kijken Fulham - Barnsley kijken Live Fulham - Barnsley stream Fulham - Barnsley Fox Sports Nabeschouwing Fulham - Barnsley Uitslag Fulham - Barnsley Statistieken Fulham - Barnsley Championship 2021/2022 Fulham - Barnsley wedden Fulham - Barnsley gokken Fulham - Barnsley Unibet