Nabeschouwing Fulham - Birmingham City (6-2) || Championship 2021/2022

Dinsdag 18 januari 2022 - 20:45 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Fulham het dinsdag 18 januari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Birmingham City. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - Birmingham City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - Birmingham City (6-2)

Het Championship duel tussen Fulham en Birmingham City is onder leiding van scheidsrechter Gavin Ward geëindigd in een 6-2 overwinning voor Fulham. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van M. Roberts zette Fulham op een 1-0 voorsprong in de 10e minuut van de wedstrijd. Fulham vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Kebano op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 38e minuut volgde een derde treffer van Fulham, waarmee F. Carvalho zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Fulham geen gas terug, waardoor in de 43e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van T. Cairney. Na 45 minuten wist Birmingham City eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van I. Sunjic bracht het de achterstand terug tot 4-1. In de 74e minuut was het G. Gardner van Birmingham City wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan Fulham om te scoren. In de 75e minuut zette F. Carvalho de stand op 5-2 in het voordeel van Fulham. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Fulham. Het was A. Robinson die in de 92e minuut de stand op 6-2 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Gavin Ward bij een 6-2 eindstand in het voordeel van Fulham.

LIVE Fulham - Birmingham City 6-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - Birmingham City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Eigen doelpunt Fulham Eigen doelpunt M. Roberts Fulham 1-0
35' Doelpunt Fulham Doelpunt N. Kebano met assist van D. Odoi Fulham 2-0
38' Doelpunt Fulham Doelpunt F. Carvalho met assist van A. Robinson Fulham 3-0
43' Doelpunt Fulham Doelpunt T. Cairney met assist van F. Carvalho Fulham 4-0
45' Doelpunt Birmingham City Doelpunt I. Sunjic met assist van J. Bela Birmingham City 4-1
52' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor K. Pedersen Birmingham City
64' Wissel Birmingham City Wissel G. Friend voor M. Roberts Birmingham City
64' Wissel Birmingham City Wissel S. Hogan voor L. Jutkiewicz Birmingham City
67' Gele kaart Fulham Gele kaart voor H. Reed Fulham
68' Wissel Fulham Wissel B. Reid voor N. Kebano Fulham
69' Wissel Fulham Wissel N. Chalobah voor T. Cairney Fulham
74' Doelpunt Birmingham City Doelpunt G. Gardner met assist van K. Pedersen Birmingham City 4-2
75' Doelpunt Fulham Doelpunt F. Carvalho met assist van B. Reid Fulham 5-2
81' Wissel Fulham Wissel J. Onomah voor H. Reed Fulham
82' Wissel Birmingham City Wissel J. James voor O. Hernandez Birmingham City
92' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Robinson met assist van J. Onomah Fulham 6-2
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - Birmingham City
Opstellingen Fulham - Birmingham City
De opstellingen van Fulham en Birmingham City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fulham gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Birmingham City zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.