In de Championship neemt Fulham het woensdag 24 november 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Derby County. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - Derby County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - Derby County (0-0)

In de Championship heeft de wedstrijd tussen Fulham en Derby County geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Fulham dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Fulham, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Geoff Eltringham niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Fulham - Derby County
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
20
4
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
144
97
Gevaarlijke aanvallen
69
28
Passes
582
392
Overtredingen
12
9
Buitenspel
2
1
Corners
7
5
Wissels
2
2
LIVE Fulham - Derby County 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - Derby County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
60' Gele kaart Derby County Gele kaart voor F. Ebosele Derby County
61' Gele kaart Fulham Gele kaart voor F. Carvalho Fulham
66' Wissel Fulham Wissel J. Onomah voor H. Reed Fulham
70' Wissel Derby County Wissel C. Kazim-Richards voor F. Ebosele Derby County
78' Wissel Fulham Wissel A. Knockaert voor H. Wilson Fulham
79' Gele kaart Derby County Gele kaart voor G. Shinnie Derby County
83' Wissel Derby County Wissel R. Morrison voor C. Forsyth Derby County
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - Derby County
Opstellingen Fulham - Derby County
De opstellingen van Fulham en Derby County zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fulham gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Derby County zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Marco Alexandre Saraiva da Silva
Wissels Fulham
# Speler Pos.
47 Damian Las K
23 Joe Bryan V
3 Michael Hector V
4 Denis Odoi V
11 Anthony Knockaert M
25 Josh Onomah M
14 Bobby Reid A
Formatie 4-3-3
Coach Wayne Mark Rooney
Basiselftal Derby County
# Speler Pos.
21 Kelle Roos K
6 Phil Jagielka V
33 Curtis Davies V
3 Craig Forsyth V
2 Nathan Byrne V
4 Graeme Shinnie M
8 Max Bird M
42 Liam Thompson M
10 Tom Lawrence A
38 Jason Knight A
36 Festy Ebosele A
Wissels Derby County
# Speler Pos.
31 Ryan Allsop K
16 Richard Stearman V
43 Dylan Williams V
17 Louie Sibley M
11 Ravel Morrison M
7 Kamil Jóźwiak M
13 Colin Kazim-Richards A
Voorbeschouwing Fulham - Derby County

Fulham en Derby County treffen elkaar in de 19e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Geoff Eltringham en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fulham en Derby County in de Championship vond plaats op 21 februari 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Fulham als Derby County wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Fulham 4
Winst Derby County 4
Gelijkspel 4
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fulham op een 1e positie staat, terwijl we Derby County terugvinden op de 24e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Fulham - Derby County Opstelling Fulham Opstelling Derby County Live Fulham - Derby County Live Fulham - Derby County kijken Fulham - Derby County kijken Live Fulham - Derby County stream Fulham - Derby County Fox Sports Nabeschouwing Fulham - Derby County Uitslag Fulham - Derby County Statistieken Fulham - Derby County Championship 2021/2022 Fulham - Derby County wedden Fulham - Derby County gokken Fulham - Derby County Unibet