In de Championship neemt Fulham het zaterdag 21 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hull City. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - Hull City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - Hull City (2-0)

Het Championship duel tussen Fulham en Hull City is onder leiding van scheidsrechter Tim Robinson geëindigd in een 2-0 overwinning voor Fulham. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door A. Mitrovic, waarmee Fulham met 1-0 de leiding nam. Fulham vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Carvalho op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Fulham.

Wedstrijdstatistieken Fulham - Hull City
Goals
2
0
Balbezit
63%
37%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
15
8
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
111
78
Gevaarlijke aanvallen
64
21
Passes
593
350
Overtredingen
14
5
Buitenspel
1
3
Corners
9
1
Wissels
3
4
LIVE Fulham - Hull City 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - Hull City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Wissel Fulham Wissel A. Mawson voor T. Ream Fulham
22' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Mitrovic met assist van J. Seri Fulham 1-0
32' Wissel Fulham Wissel B. Reid voor K. Tete Fulham
34' Doelpunt Fulham Doelpunt F. Carvalho met assist van A. Robinson Fulham 2-0
47' Gele kaart Hull City Gele kaart voor R. Smallwood Hull City
46' Wissel Hull City Wissel J. Emmanuel voor R. Williams Hull City
61' Gele kaart Fulham Gele kaart voor A. Robinson Fulham
70' Wissel Fulham Wissel Zambo Andre-Frank voor F. Carvalho Fulham
77' Wissel Hull City Wissel T. Eaves voor R. Smallwood Hull City
78' Gele kaart Fulham Gele kaart voor I. Cavaleiro Fulham
81' Gele kaart Fulham Gele kaart voor A. Adarabioyo Fulham
82' Gele kaart Hull City Gele kaart voor D. Bernard Hull City
86' Wissel Hull City Wissel A. Cannon voor G. Docherty Hull City
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - Hull City
Opstellingen Fulham - Hull City
De opstellingen van Fulham en Hull City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fulham gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hull City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Marco Alexandre Saraiva da Silva
Wissels Fulham
# Speler Pos.
1 Marek Rodák K
23 Joe Bryan V
26 Alfie Mawson V
29 André-Frank Zambo Anguissa M
35 Tyrese Francois M
65 Jay Stansfield A
14 Bobby Reid A
Formatie 4-2-3-1
Coach Grant McCann
Wissels Hull City
# Speler Pos.
13 Nathan Baxter K
12 Josh Emmanuel V
17 Sean McLoughlin V
23 Tom Huddlestone M
14 Andy Cannon M
36 William Jarvis A
9 Tom Eaves A
Voorbeschouwing Fulham - Hull City

Fulham en Hull City treffen elkaar in de 4e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tim Robinson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fulham en Hull City in de Championship vond plaats op 11 januari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fulham. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Hull City favoriet. 3 keer wist de ploeg van Fulham te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Fulham. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Fulham 2
Winst Hull City 3
Gelijkspel 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fulham op een 3e positie staat, terwijl we Hull City terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Fulham - Hull City Opstelling Fulham Opstelling Hull City Live Fulham - Hull City Live Fulham - Hull City kijken Fulham - Hull City kijken Live Fulham - Hull City stream Fulham - Hull City Fox Sports Nabeschouwing Fulham - Hull City Uitslag Fulham - Hull City Statistieken Fulham - Hull City Championship 2021/2022 Fulham - Hull City wedden Fulham - Hull City gokken Fulham - Hull City Unibet