Nabeschouwing Huddersfield Town - West Bromwich Albion (1-0) || Championship 2021/2022

Zaterdag 20 november 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Huddersfield Town het zaterdag 20 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen West Bromwich Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in The John Smith's Stadium in Huddersfield.

Via de Huddersfield Town - West Bromwich Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huddersfield Town - West Bromwich Albion (1-0)

Het Championship duel tussen Huddersfield Town en West Bromwich Albion is onder leiding van scheidsrechter Tim Robinson geëindigd in een 1-0 overwinning voor Huddersfield Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door D. Sinani, waarmee Huddersfield Town met 1-0 de leiding nam. In de 78e minuut moest J. Livermore van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Tim Robinson een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest West Bromwich Albion verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Huddersfield Town.

LIVE Huddersfield Town - West Bromwich Albion 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huddersfield Town - West Bromwich Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt D. Sinani met assist van D. Ward Huddersfield Town 1-0
24' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor C. Kipre West Bromwich Albion
49' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor O. Turton Huddersfield Town
50' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor G. Diangana West Bromwich Albion
61' Wissel West Bromwich Albion Wissel J. Hugill voor G. Diangana West Bromwich Albion
68' Wissel Huddersfield Town Wissel F. Campbell voor D. Ward Huddersfield Town
75' Wissel West Bromwich Albion Wissel J. Molumby voor A. Mowatt West Bromwich Albion
78' Rode kaart West Bromwich Albion Rode kaart voor J. Livermore West Bromwich Albion
82' Wissel West Bromwich Albion Wissel D. Furlong voor M. Phillips West Bromwich Albion
86' Wissel Huddersfield Town Wissel J. Ruffels voor S. Thomas Huddersfield Town
91' Wissel Huddersfield Town Wissel J. Russell voor D. Sinani Huddersfield Town
Video hoogtepunten en samenvatting Huddersfield Town - West Bromwich Albion
Opstellingen Huddersfield Town - West Bromwich Albion
De opstellingen van Huddersfield Town en West Bromwich Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huddersfield Town gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en West Bromwich Albion zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Huddersfield Town - West Bromwich Albion

Huddersfield Town en West Bromwich Albion treffen elkaar in de 18e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tim Robinson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Huddersfield Town en West Bromwich Albion in de Championship vond plaats op 17 juli 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Huddersfield Town. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Huddersfield Town als West Bromwich Albion wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Huddersfield Town 1
Winst West Bromwich Albion 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Huddersfield Town op een 8e positie staat, terwijl we West Bromwich Albion terugvinden op de 3e plaats.