Nabeschouwing Hull City - Blackpool (1-1) || Championship 2021/2022

Dinsdag 28 september 2021 - 20:45 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Hull City het dinsdag 28 september 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in KCOM Stadium in Hull.

Via de Hull City - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hull City - Blackpool (1-1)

De Championship 2021/2022 wedstrijd tussen Hull City en Blackpool geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door S. Lavery, waarmee Blackpool met 0-1 de leiding nam. In de 80e minuut kreeg L. Coyle van Hull City voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Hull City de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte T. Eaves namens Hull City in de 84e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Hull City - Blackpool 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hull City - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart Hull City Gele kaart voor M. Wilks Hull City
42' Doelpunt Blackpool Doelpunt S. Lavery met assist van D. Mitchell Blackpool 0-1
46' Gele kaart Hull City Gele kaart voor L. Coyle Hull City
58' Wissel Hull City Wissel T. Smith voor R. Longman Hull City
62' Wissel Blackpool Wissel J. Bowler voor D. Mitchell Blackpool
68' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor L. Garbutt Blackpool
71' Wissel Blackpool Wissel J. Yates voor G. Madine Blackpool
77' Wissel Hull City Wissel T. Eaves voor A. Cannon Hull City
80' Tweede gele kaart Hull City Tweede gele kaart voor L. Coyle Hull City
82' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor S. Lavery Blackpool
84' Doelpunt Hull City Doelpunt T. Eaves met assist van K. Lewis-Potter Hull City 1-1
85' Wissel Hull City Wissel D. Bernard voor G. Moncur Hull City
85' Wissel Blackpool Wissel T. John-Jules voor S. Lavery Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Hull City - Blackpool
Opstellingen Hull City - Blackpool
De opstellingen van Hull City en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hull City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Blackpool zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.