Nabeschouwing Hull City - West Bromwich Albion (0-2) || Championship 2021/2022

Zaterdag 5 maart 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Hull City het zaterdag 5 maart 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen West Bromwich Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in KCOM Stadium in Hull.

Via de Hull City - West Bromwich Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hull City - West Bromwich Albion (0-2)

Het Championship duel tussen Hull City en West Bromwich Albion is onder leiding van scheidsrechter James Linington geëindigd in een 0-2 overwinning voor West Bromwich Albion. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door K. Grant, waarmee West Bromwich Albion met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 48e minuut voor dat West Bromwich Albion via K. Grant op 0-2 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor West Bromwich Albion.

LIVE Hull City - West Bromwich Albion 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hull City - West Bromwich Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt K. Grant met assist van A. Mowatt West Bromwich Albion 0-1
27' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor M. Clarke West Bromwich Albion
47' Gele kaart Hull City Gele kaart voor J. Greaves Hull City
48' Penalty West Bromwich Albion Penalty K. Grant West Bromwich Albion 0-2
63' Wissel Hull City Wissel A. Sayyadmanesh voor G. Docherty Hull City
64' Wissel Hull City Wissel T. Eaves voor T. Smith Hull City
73' Gele kaart Hull City Gele kaart voor S. McLoughlin Hull City
78' Wissel Hull City Wissel R. Longman voor R. Slater Hull City
82' Wissel West Bromwich Albion Wissel G. Diangana voor C. Robinson West Bromwich Albion
82' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor C. Robinson West Bromwich Albion
87' Wissel West Bromwich Albion Wissel J. Molumby voor T. Gardner-Hickman West Bromwich Albion
89' Wissel West Bromwich Albion Wissel A. Carroll voor K. Grant West Bromwich Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Hull City - West Bromwich Albion
Opstellingen Hull City - West Bromwich Albion
De opstellingen van Hull City en West Bromwich Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hull City gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en West Bromwich Albion zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Hull City - West Bromwich Albion

Hull City en West Bromwich Albion treffen elkaar in de 36e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter James Linington en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hull City en West Bromwich Albion in de Championship vond plaats op 3 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor West Bromwich Albion. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is West Bromwich Albion favoriet. 7 keer wist de ploeg van Hull City te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Hull City. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Hull City 2
Winst West Bromwich Albion 7
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hull City op een 19e positie staat, terwijl we West Bromwich Albion terugvinden op de 13e plaats.