Nabeschouwing Luton Town - Coventry City (5-0) || Championship 2021/2022

Woensdag 29 september 2021 - 20:45 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Luton Town het woensdag 29 september 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Coventry City. De wedstrijd wordt gespeeld in Kenilworth Road Stadium in Luton.

Via de Luton Town - Coventry City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luton Town - Coventry City (5-0)

Het Championship duel tussen Luton Town en Coventry City is onder leiding van scheidsrechter Steve Martin geëindigd in een 5-0 overwinning voor Luton Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 3 minuten. E. Adebayo maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Luton Town vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Luton Town vergrootte in de 18e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Cornick op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 30e minuut volgde een derde treffer van Luton Town, waarmee L. Berry zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Luton Town geen gas terug, waardoor in de 51e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van E. Adebayo. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Luton Town. Deze werd gescoord door H. Cornick in de 58e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Steve Martin en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Luton Town.

LIVE Luton Town - Coventry City 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luton Town - Coventry City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Penalty Luton Town Penalty E. Adebayo Luton Town 1-0
17' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor G. Hamer Coventry City
18' Doelpunt Luton Town Doelpunt H. Cornick met assist van K. Naismith Luton Town 2-0
30' Doelpunt Luton Town Doelpunt L. Berry met assist van H. Cornick Luton Town 3-0
51' Doelpunt Luton Town Doelpunt E. Adebayo met assist van H. Cornick Luton Town 4-0
46' Wissel Coventry City Wissel B. Sheaf voor G. Hamer Coventry City
58' Doelpunt Luton Town Doelpunt H. Cornick met assist van L. Berry Luton Town 5-0
62' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor I. Maatsen Coventry City
64' Wissel Coventry City Wissel T. Walker voor V. Gyokeres Coventry City
64' Wissel Coventry City Wissel M. Rose voor K. McFadzean Coventry City
71' Wissel Luton Town Wissel C. Mendes Gomes voor H. Cornick Luton Town
71' Wissel Luton Town Wissel C. Jerome voor E. Adebayo Luton Town
80' Wissel Luton Town Wissel G. Osho voor G. Rea Luton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Luton Town - Coventry City
Opstellingen Luton Town - Coventry City
De opstellingen van Luton Town en Coventry City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Luton Town gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Coventry City zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.