Nabeschouwing Luton Town - Swansea City (3-3) || Championship 2021/2022

Zaterdag 18 september 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Luton Town het zaterdag 18 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Swansea City. De wedstrijd wordt gespeeld in Kenilworth Road Stadium in Luton.

Via de Luton Town - Swansea City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luton Town - Swansea City (3-3)

De Championship 2021/2022 wedstrijd tussen Luton Town en Swansea City geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 3-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door L. Berry, waarmee Luton Town met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 15e minuut voor dat Luton Town via E. Adebayo op 2-0 kwam te staan. In de 23e minuut volgde een derde treffer van Luton Town, waarmee E. Adebayo zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 63 minuten deed J. Paterson iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Swansea City werd verkleind tot 3-1. In de 86e minuut kwam Swansea City weer dichterbij, nadat O. Ntcham de stand terug wist te brengen naar 3-2. In de blessuretijd van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Swansea City. Het was J. Piroe die in de 91e minuut het belangrijke doelpunt maakte, waarmee de stand weer gelijk werd: 3-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tony Harrington bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Luton Town - Swansea City 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luton Town - Swansea City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Luton Town Doelpunt L. Berry met assist van K. Naismith Luton Town 1-0
15' Penalty Luton Town Penalty E. Adebayo Luton Town 2-0
23' Doelpunt Luton Town Doelpunt E. Adebayo met assist van J. Bree Luton Town 3-0
28' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor H. Lansbury Luton Town
28' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor R. Manning Swansea City
46' Wissel Swansea City Wissel J. Piroe voor F. Downes Swansea City
46' Wissel Swansea City Wissel B. Cabango voor R. Williams Swansea City
46' Wissel Swansea City Wissel O. Ntcham voor L. Walsh Swansea City
47' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor K. Naismith Luton Town
61' Wissel Luton Town Wissel J. Clark voor L. Berry Luton Town
63' Doelpunt Swansea City Doelpunt J. Paterson met assist van O. Ntcham Swansea City 3-1
76' Wissel Luton Town Wissel C. Jerome voor H. Cornick Luton Town
86' Doelpunt Swansea City Doelpunt O. Ntcham met assist van B. Cabango Swansea City 3-2
90' Wissel Luton Town Wissel G. Rea voor E. Adebayo Luton Town
91' Doelpunt Swansea City Doelpunt J. Piroe met assist van E. Laird Swansea City 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting Luton Town - Swansea City
Opstellingen Luton Town - Swansea City
De opstellingen van Luton Town en Swansea City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Luton Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Swansea City zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.