Nabeschouwing Luton Town - West Bromwich Albion (2-0) || Championship 2021/2022

Zaterdag 19 februari 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Luton Town het zaterdag 19 februari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen West Bromwich Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Kenilworth Road Stadium in Luton.

Via de Luton Town - West Bromwich Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luton Town - West Bromwich Albion (2-0)

Het Championship duel tussen Luton Town en West Bromwich Albion is onder leiding van scheidsrechter Gavin Ward geëindigd in een 2-0 overwinning voor Luton Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door C. Jerome, waarmee Luton Town met 1-0 de leiding nam. Luton Town vergrootte in de 83e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Campbell op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Luton Town.

LIVE Luton Town - West Bromwich Albion 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luton Town - West Bromwich Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor S. Ajayi West Bromwich Albion
36' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor A. Bell Luton Town
55' Doelpunt Luton Town Doelpunt C. Jerome met assist van K. Naismith Luton Town 1-0
63' Wissel Luton Town Wissel H. Lansbury voor A. Muskwe Luton Town
69' Wissel West Bromwich Albion Wissel G. Diangana voor M. Clarke West Bromwich Albion
78' Wissel West Bromwich Albion Wissel C. Robinson voor A. Mowatt West Bromwich Albion
83' Doelpunt Luton Town Doelpunt A. Campbell met assist van C. Jerome Luton Town 2-0
84' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor J. Molumby West Bromwich Albion
84' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor K. Bartley West Bromwich Albion
85' Wissel Luton Town Wissel D. Hylton voor C. Jerome Luton Town
86' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor A. Campbell Luton Town
89' Wissel Luton Town Wissel P. Kioso voor J. Bree Luton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Luton Town - West Bromwich Albion
Opstellingen Luton Town - West Bromwich Albion
De opstellingen van Luton Town en West Bromwich Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Luton Town gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en West Bromwich Albion zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Luton Town - West Bromwich Albion

Luton Town en West Bromwich Albion treffen elkaar in de 33e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gavin Ward en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Luton Town en West Bromwich Albion in de Championship vond plaats op 14 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor West Bromwich Albion. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is West Bromwich Albion favoriet. 4 keer wist de ploeg van Luton Town te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Luton Town. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Luton Town 0
Winst West Bromwich Albion 4
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Luton Town op een 10e positie staat, terwijl we West Bromwich Albion terugvinden op de 9e plaats.