In de Championship neemt Middlesbrough het woensdag 20 oktober 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in Riverside Stadium in Middlesbrough.

Via de Middlesbrough - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Middlesbrough Gelijk Winst Barnsley
1.9x inzet 3.35x inzet 4.65x inzet
LIVE Middlesbrough - Barnsley 1-0 52'

Deze wedstrijd wordt op dit moment gespeeld. Hieronder kan je de wedstrijd Middlesbrough - Barnsley live volgen. De wedstrijd bevindt zich momenteel in de 52e minuut en de actuele stand is 1-0.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt A. Sporar met assist van P. McNair Middlesbrough 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Middlesbrough - Barnsley
Opstellingen Middlesbrough - Barnsley
De opstellingen van Middlesbrough en Barnsley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Middlesbrough gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Barnsley zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Neil Warnock
Basiselftal Middlesbrough
# Speler Pos.
1 Joe Lumley K
14 Lee Peltier V
22 Souleymane Bamba V
17 Paddy McNair V
16 Jonathan Howson M
25 Matty Crooks M
7 Marcus Tavernier M
35 Isaiah Jones M
18 Duncan Watmore A
10 Martín Ismael Payero A
11 Andraž Šporar A
Formatie 3-4-2-1
Coach Markus Schopp
Wissels Barnsley
# Speler Pos.
1 Jack Walton K
26 Remi Vita V
3 Benjamin Williams V
21 Romal Palmer M
28 Dominik Frieser M
58 Mamadou Obbi Oularé A
29 Victor Adeboyejo A
Voorbeschouwing Middlesbrough - Barnsley

Middlesbrough en Barnsley treffen elkaar in de 13e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Madley en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Middlesbrough en Barnsley in de Championship vond plaats op 10 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barnsley. Op basis van de afgelopen 16 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Middlesbrough als Barnsley wisten 7 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Middlesbrough 7
Winst Barnsley 7
Gelijkspel 2
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Middlesbrough op een 14e positie staat, terwijl we Barnsley terugvinden op de 22e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Middlesbrough - Barnsley Opstelling Middlesbrough Opstelling Barnsley Live Middlesbrough - Barnsley Live Middlesbrough - Barnsley kijken Middlesbrough - Barnsley kijken Live Middlesbrough - Barnsley stream Middlesbrough - Barnsley Fox Sports Nabeschouwing Middlesbrough - Barnsley Uitslag Middlesbrough - Barnsley Statistieken Middlesbrough - Barnsley Championship 2021/2022 Middlesbrough - Barnsley wedden Middlesbrough - Barnsley gokken Middlesbrough - Barnsley Unibet