Nabeschouwing Middlesbrough - Blackburn Rovers (1-1) || Championship 2021/2022

Zaterdag 28 augustus 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Middlesbrough het zaterdag 28 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackburn Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Riverside Stadium in Middlesbrough.

Via de Middlesbrough - Blackburn Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Middlesbrough - Blackburn Rovers (1-1)

De Championship 2021/2022 wedstrijd tussen Middlesbrough en Blackburn Rovers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door S. Gallagher, waarmee Blackburn Rovers met 0-1 de leiding nam. Middlesbrough kwam na 36 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van J. Howson, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 79e minuut kreeg H. Carter van Blackburn Rovers voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Blackburn Rovers de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 81e minuut werd S. Morsy van Middlesbrough met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Middlesbrough het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Middlesbrough - Blackburn Rovers 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Middlesbrough - Blackburn Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt S. Gallagher met assist van I. Poveda Blackburn Rovers 0-1
19' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor H. Carter Blackburn Rovers
36' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt J. Howson met assist van A. Dijksteel Middlesbrough 1-1
46' Wissel Blackburn Rovers Wissel T. Magloire voor J. Rothwell Blackburn Rovers
60' Wissel Blackburn Rovers Wissel T. Dolan voor L. Clarkson Blackburn Rovers
60' Wissel Blackburn Rovers Wissel J. Buckley voor I. Poveda Blackburn Rovers
67' Wissel Middlesbrough Wissel T. Olusanya voor D. Watmore Middlesbrough
77' Wissel Middlesbrough Wissel M. Bola voor I. Jones Middlesbrough
79' Tweede gele kaart Blackburn Rovers Tweede gele kaart voor H. Carter Blackburn Rovers
81' Rode kaart Middlesbrough Rode kaart voor S. Morsy Middlesbrough
87' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor L. Travis Blackburn Rovers
87' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor T. Olusanya Middlesbrough
94' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor T. Dolan Blackburn Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Middlesbrough - Blackburn Rovers
Opstellingen Middlesbrough - Blackburn Rovers
De opstellingen van Middlesbrough en Blackburn Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Middlesbrough gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Blackburn Rovers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.