Voorbeschouwing Middlesbrough - Blackpool (0-0) || Championship

Zaterdag 18 september 2021 - 16:00 uur

In de Championship neemt Middlesbrough het zaterdag 18 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Riverside Stadium in Middlesbrough.

Via de Middlesbrough - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Middlesbrough Gelijk Winst Blackpool
1.84x inzet 3.45x inzet 4.7x inzet
LIVE Middlesbrough - Blackpool 0-0

Vanaf zaterdag 18 september 2021 om 16:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Middlesbrough - Blackpool volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 12 uur, 57 minuten en 42 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Middlesbrough - Blackpool
Opstellingen Middlesbrough - Blackpool

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Middlesbrough - Blackpool

Middlesbrough en Blackpool treffen elkaar in de 8e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Webb en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Middlesbrough en Blackpool in de Championship vond plaats op 10 februari 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Middlesbrough. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Blackpool favoriet. 4 keer wist de ploeg van Middlesbrough te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Middlesbrough. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Middlesbrough 3
Winst Blackpool 4
Gelijkspel 3
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Middlesbrough op een 12e positie staat, terwijl we Blackpool terugvinden op de 22e plaats.

Tags
Middlesbrough - Blackpool Opstelling Middlesbrough Opstelling Blackpool Live Middlesbrough - Blackpool Live Middlesbrough - Blackpool kijken Middlesbrough - Blackpool kijken Live Middlesbrough - Blackpool stream Middlesbrough - Blackpool Fox Sports Nabeschouwing Middlesbrough - Blackpool Uitslag Middlesbrough - Blackpool Statistieken Middlesbrough - Blackpool Championship 2021/2022 Middlesbrough - Blackpool wedden Middlesbrough - Blackpool gokken Middlesbrough - Blackpool Unibet