Nabeschouwing Millwall - AFC Bournemouth (1-1) || Championship

Woensdag 24 november 2021 - 20:45 uur

In de Championship neemt Millwall het woensdag 24 november 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen AFC Bournemouth. De wedstrijd wordt gespeeld in The Den in London.

Via de Millwall - AFC Bournemouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - AFC Bournemouth (1-1)

In de Championship heeft de wedstrijd tussen Millwall en AFC Bournemouth geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door D. Solanke, waarmee AFC Bournemouth met 0-1 de leiding nam. Millwall kwam na 67 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van B. Afobe, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Millwall - AFC Bournemouth
Goals
1
1
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
8
7
Schoten op doel
1
2
Aanvallen
116
93
Gevaarlijke aanvallen
53
21
Passes
380
429
Overtredingen
7
16
Buitenspel
6
1
Corners
6
2
Wissels
2
3
LIVE Millwall - AFC Bournemouth 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - AFC Bournemouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor G. Kilkenny AFC Bournemouth
44' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt D. Solanke AFC Bournemouth 0-1
63' Wissel AFC Bournemouth Wissel L. Cook voor G. Kilkenny AFC Bournemouth
65' Wissel Millwall Wissel T. Bradshaw voor M. Bennett Millwall
66' Wissel Millwall Wissel S. Ojo voor S. Malone Millwall
67' Doelpunt Millwall Doelpunt B. Afobe met assist van T. Bradshaw Millwall 1-1
79' Wissel AFC Bournemouth Wissel E. Marcondes voor J. Lowe AFC Bournemouth
80' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor L. Cook AFC Bournemouth
83' Gele kaart Millwall Gele kaart voor B. Mitchell Millwall
91' Wissel AFC Bournemouth Wissel M. Rogers voor J. Anthony AFC Bournemouth
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - AFC Bournemouth
Opstellingen Millwall - AFC Bournemouth
De opstellingen van Millwall en AFC Bournemouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Millwall gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en AFC Bournemouth zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Gary Rowett
Wissels Millwall
# Speler Pos.
1 George Long K
15 Alex Pearce V
28 George Evans M
14 Oluwaseyi Babajide Ojo M
6 Maikel Kieftenbeld M
10 Matt Smith A
9 Tom Bradshaw A
Formatie 4-2-3-1
Coach Scott Parker
Basiselftal AFC Bournemouth
# Speler Pos.
42 Mark Travers K
24 Gary Cahill V
17 Jack Stacey V
6 Chris Mepham V
20 Leif Davis V
8 Jefferson Andrés Lerma Solís M
10 Ryan Christie M
26 Gavin Kilkenny M
18 Jamal Lowe M
32 Jaidon Anthony M
9 Dominic Solanke A
Voorbeschouwing Millwall - AFC Bournemouth

Millwall en AFC Bournemouth treffen elkaar in de 19e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dean Whitestone en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Millwall en AFC Bournemouth in de Championship vond plaats op 21 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor AFC Bournemouth. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is AFC Bournemouth favoriet. 3 keer wist de ploeg van Millwall te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Millwall. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Millwall 1
Winst AFC Bournemouth 3
Gelijkspel 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Millwall op een 10e positie staat, terwijl we AFC Bournemouth terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Millwall - AFC Bournemouth Opstelling Millwall Opstelling AFC Bournemouth Live Millwall - AFC Bournemouth Live Millwall - AFC Bournemouth kijken Millwall - AFC Bournemouth kijken Live Millwall - AFC Bournemouth stream Millwall - AFC Bournemouth Fox Sports Nabeschouwing Millwall - AFC Bournemouth Uitslag Millwall - AFC Bournemouth Statistieken Millwall - AFC Bournemouth Championship 2021/2022 Millwall - AFC Bournemouth wedden Millwall - AFC Bournemouth gokken Millwall - AFC Bournemouth Unibet