Nabeschouwing Millwall - Blackpool (2-1) || Championship 2021/2022

Zaterdag 28 augustus 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Millwall het zaterdag 28 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in The Den in London.

Via de Millwall - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Blackpool (2-1)

Het Championship duel tussen Millwall en Blackpool is onder leiding van scheidsrechter Gavin Ward geëindigd in een 2-1 overwinning voor Millwall. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor C. Connolly in de 14e minuut, waardoor Blackpool met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 56 minuten was het S. Lavery die Blackpool op een 0-1 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte J. Wallace namens Millwall in de 63e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat J. Cooper namens Millwall in de 90e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Gavin Ward, waardoor Millwall dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Millwall - Blackpool 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Rode kaart Blackpool Rode kaart voor C. Connolly Blackpool
28' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor K. Dougall Blackpool
50' Gele kaart Millwall Gele kaart voor B. Mitchell Millwall
56' Doelpunt Blackpool Doelpunt S. Lavery Blackpool 0-1
58' Wissel Millwall Wissel C. Mahoney voor B. Mitchell Millwall
62' Gele kaart Millwall Gele kaart voor G. Saville Millwall
62' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor J. Yates Blackpool
63' Doelpunt Millwall Doelpunt J. Wallace Millwall 1-1
67' Wissel Blackpool Wissel K. Stewart voor S. Lavery Blackpool
69' Gele kaart Millwall Gele kaart voor S. Malone Millwall
74' Gele kaart Millwall Gele kaart voor M. Kieftenbeld Millwall
74' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor K. Anderson Blackpool
76' Wissel Blackpool Wissel C. Hamilton voor J. Yates Blackpool
84' Wissel Millwall Wissel G. Evans voor M. Kieftenbeld Millwall
88' Wissel Blackpool Wissel T. John-Jules voor J. Bowler Blackpool
90' Doelpunt Millwall Doelpunt J. Cooper met assist van J. Wallace Millwall 2-1
92' Wissel Millwall Wissel B. Thompson voor M. Smith Millwall
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Blackpool
Opstellingen Millwall - Blackpool
De opstellingen van Millwall en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Millwall gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Blackpool zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.