Nabeschouwing Millwall - Bristol City (1-0) || Championship 2021/2022

Woensdag 29 september 2021 - 20:45 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Millwall het woensdag 29 september 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bristol City. De wedstrijd wordt gespeeld in The Den in London.

Via de Millwall - Bristol City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Bristol City (1-0)

Het Championship duel tussen Millwall en Bristol City is onder leiding van scheidsrechter Dean Whitestone geëindigd in een 1-0 overwinning voor Millwall. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 64 minuten. J. Wallace maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Millwall vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Millwall uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Millwall - Bristol City 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Bristol City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Wissel Bristol City Wissel C. Pring voor N. Baker Bristol City
55' Wissel Bristol City Wissel C. ODowda voor J. Dasilva Bristol City
59' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor J. Williams Bristol City
60' Wissel Millwall Wissel J. Wallace voor M. Smith Millwall
63' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor R. Atkinson Bristol City
64' Penalty Millwall Penalty J. Wallace Millwall 1-0
69' Wissel Bristol City Wissel K. Palmer voor J. Williams Bristol City
73' Wissel Millwall Wissel B. Mitchell voor S. Ojo Millwall
79' Gele kaart Millwall Gele kaart voor D. McNamara Millwall
86' Wissel Millwall Wissel J. Cooper voor S. Malone Millwall
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Bristol City
Opstellingen Millwall - Bristol City
De opstellingen van Millwall en Bristol City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Millwall gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Bristol City zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Millwall - Bristol City

Millwall en Bristol City treffen elkaar in de 10e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dean Whitestone en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Millwall en Bristol City in de Championship vond plaats op 1 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Millwall. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Millwall favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Bristol City slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Millwall 6
Winst Bristol City 3
Gelijkspel 5
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Millwall op een 19e positie staat, terwijl we Bristol City terugvinden op de 9e plaats.