In de Championship neemt Millwall het dinsdag 17 augustus 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Fulham. De wedstrijd wordt gespeeld in The Den in London.

Via de Millwall - Fulham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Fulham (1-2)

Het Championship duel tussen Millwall en Fulham is onder leiding van scheidsrechter Geoff Eltringham geëindigd in een 1-2 overwinning voor Fulham. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Fulham kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van A. Mitrovic. Fulham vergrootte in de 8e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Carvalho op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 87e minuut wist Millwall de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via B. Afobe. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Millwall kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Geoff Eltringham, waardoor Fulham dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Millwall - Fulham
Goals
1
2
Balbezit
36%
64%
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
8
17
Schoten op doel
2
5
Aanvallen
119
133
Gevaarlijke aanvallen
34
75
Passes
339
595
Overtredingen
11
11
Corners
2
5
Wissels
3
3
LIVE Millwall - Fulham 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Fulham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Mitrovic met assist van F. Carvalho Fulham 0-1
8' Doelpunt Fulham Doelpunt F. Carvalho met assist van N. Kebano Fulham 0-2
19' Gele kaart Millwall Gele kaart voor M. Romeo Millwall
46' Wissel Fulham Wissel Zambo Andre-Frank voor J. Onomah Fulham
46' Wissel Millwall Wissel M. Smith voor M. Romeo Millwall
54' Gele kaart Millwall Gele kaart voor S. Malone Millwall
80' Wissel Millwall Wissel D. McNamara voor R. Leonard Millwall
80' Wissel Millwall Wissel G. Evans voor M. Kieftenbeld Millwall
86' Wissel Fulham Wissel J. Bryan voor I. Cavaleiro Fulham
87' Doelpunt Millwall Doelpunt B. Afobe met assist van M. Smith Millwall 1-2
88' Gele kaart Millwall Gele kaart voor G. Evans Millwall
89' Gele kaart Millwall Gele kaart voor J. Cooper Millwall
90' Wissel Fulham Wissel A. Mawson voor N. Kebano Fulham
93' Gele kaart Fulham Gele kaart voor A. Mitrovic Fulham
95' Gele kaart Fulham Gele kaart voor P. Gazzaniga Fulham
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Fulham
Opstellingen Millwall - Fulham
De opstellingen van Millwall en Fulham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Millwall gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Fulham zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Gary Rowett
Wissels Millwall
# Speler Pos.
1 George Long K
2 Dan McNamara V
15 Alex Pearce V
28 George Evans M
24 Billy Mitchell M
9 Tom Bradshaw A
10 Matt Smith A
Formatie 4-2-3-1
Coach Marco Alexandre Saraiva da Silva
Wissels Fulham
# Speler Pos.
1 Marek Rodák K
26 Alfie Mawson V
4 Denis Odoi V
23 Joe Bryan V
29 André-Frank Zambo Anguissa M
35 Tyrese Francois M
65 Jay Stansfield A
Voorbeschouwing Millwall - Fulham

Millwall en Fulham treffen elkaar in de 3e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Geoff Eltringham en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Millwall en Fulham in de Championship vond plaats op 12 februari 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Fulham favoriet. 3 keer wist de ploeg van Millwall te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Millwall. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Millwall 1
Winst Fulham 3
Gelijkspel 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Millwall op een 16e positie staat, terwijl we Fulham terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Millwall - Fulham Opstelling Millwall Opstelling Fulham Live Millwall - Fulham Live Millwall - Fulham kijken Millwall - Fulham kijken Live Millwall - Fulham stream Millwall - Fulham Fox Sports Nabeschouwing Millwall - Fulham Uitslag Millwall - Fulham Statistieken Millwall - Fulham Championship 2021/2022 Millwall - Fulham wedden Millwall - Fulham gokken Millwall - Fulham Unibet