Nabeschouwing Millwall - Fulham (1-2) || Championship 2021/2022

Dinsdag 17 augustus 2021 - 20:45 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Millwall het dinsdag 17 augustus 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Fulham. De wedstrijd wordt gespeeld in The Den in London.

Via de Millwall - Fulham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Fulham (1-2)

Het Championship duel tussen Millwall en Fulham is onder leiding van scheidsrechter Geoff Eltringham geëindigd in een 1-2 overwinning voor Fulham. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Fulham kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van A. Mitrovic. Fulham vergrootte in de 8e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Carvalho op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 87e minuut wist Millwall de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via B. Afobe. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Millwall kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Geoff Eltringham, waardoor Fulham dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Millwall - Fulham 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Fulham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Mitrovic met assist van F. Carvalho Fulham 0-1
8' Doelpunt Fulham Doelpunt F. Carvalho met assist van N. Kebano Fulham 0-2
19' Gele kaart Millwall Gele kaart voor M. Romeo Millwall
46' Wissel Fulham Wissel Zambo Andre-Frank voor J. Onomah Fulham
46' Wissel Millwall Wissel M. Smith voor M. Romeo Millwall
54' Gele kaart Millwall Gele kaart voor S. Malone Millwall
80' Wissel Millwall Wissel D. McNamara voor R. Leonard Millwall
80' Wissel Millwall Wissel G. Evans voor M. Kieftenbeld Millwall
86' Wissel Fulham Wissel J. Bryan voor I. Cavaleiro Fulham
87' Doelpunt Millwall Doelpunt B. Afobe met assist van M. Smith Millwall 1-2
88' Gele kaart Millwall Gele kaart voor G. Evans Millwall
89' Gele kaart Millwall Gele kaart voor J. Cooper Millwall
90' Wissel Fulham Wissel A. Mawson voor N. Kebano Fulham
93' Gele kaart Fulham Gele kaart voor A. Mitrovic Fulham
95' Gele kaart Fulham Gele kaart voor P. Gazzaniga Fulham
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Fulham
Opstellingen Millwall - Fulham
De opstellingen van Millwall en Fulham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Millwall gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Fulham zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.