Nabeschouwing Peterborough United - Middlesbrough (0-4) || Championship 2021/2022

Zaterdag 2 april 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Peterborough United het zaterdag 2 april 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Middlesbrough. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Middlesbrough live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Middlesbrough (0-4)

Het Championship duel tussen Peterborough United en Middlesbrough is onder leiding van scheidsrechter Leigh Doughty geëindigd in een 0-4 overwinning voor Middlesbrough. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door M. Tavernier, waarmee Middlesbrough met 0-1 de leiding nam. Middlesbrough vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Balogun op een 0-2 voorsprong kwam te staan. M. Tavernier dacht na 74 minuten te scoren voor Middlesbrough, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 75e minuut scoorde Middlesbrough via J. Coburn, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Leigh Doughty, waardoor Middlesbrough dankzij een 0-4 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Peterborough United - Middlesbrough 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Middlesbrough teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt M. Tavernier met assist van P. McNair Middlesbrough 0-1
28' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor F. Kent Peterborough United
35' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor J. Knight Peterborough United
46' Wissel Peterborough United Wissel R. Jones voor J. Clarke-Harris Peterborough United
49' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt F. Balogun met assist van J. Howson Middlesbrough 0-2
61' Wissel Peterborough United Wissel K. Poku voor E. Fernandez Peterborough United
62' Wissel Peterborough United Wissel J. Grant voor J. Taylor Peterborough United
69' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor D. Watmore F. Balogun Middlesbrough
74' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt M. Tavernier Middlesbrough
75' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt J. Coburn met assist van A. Connolly Middlesbrough
82' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor J. Coburn D. Watmore Peterborough United 0-3
85' Wissel Middlesbrough Wissel L. Peltier voor I. Jones Middlesbrough
90' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt D. Watmore Middlesbrough 0-4
91' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor J. Grant Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Middlesbrough
Opstellingen Peterborough United - Middlesbrough
De opstellingen van Peterborough United en Middlesbrough zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Middlesbrough zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.