Nabeschouwing Peterborough United - Stoke City (2-2) || Championship 2021/2022

Zaterdag 12 maart 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Peterborough United het zaterdag 12 maart 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Stoke City. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Stoke City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Stoke City (2-2)

De Championship 2021/2022 wedstrijd tussen Peterborough United en Stoke City geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door J. Brown, waarmee Stoke City met 0-1 de leiding nam. Peterborough United kwam in de 33e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Clarke-Harris, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Stoke City vervolgens op 1-2. Het was L. Baker die vanaf 11 meter wist te scoren in de 84e minuut.

J. Clarke-Harris zette Peterborough United even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Dean Whitestone toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Peterborough United - Stoke City 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Stoke City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Stoke City Doelpunt J. Brown met assist van J. Allen Stoke City 0-1
33' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Clarke-Harris met assist van J. Fuchs Peterborough United 1-1
46' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor J. Allen Stoke City
46' Wissel Stoke City Wissel J. Maja voor D. Duhaney Stoke City
65' Wissel Peterborough United Wissel R. Jones voor J. Marriott Peterborough United
66' Wissel Stoke City Wissel B. Wilmot voor P. Jagielka Stoke City
70' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor S. Fletcher Stoke City
70' Wissel Stoke City Wissel T. Campbell voor J. Thompson Stoke City
71' Wissel Peterborough United Wissel B. Mumba voor H. Burrows Peterborough United
81' Wissel Peterborough United Wissel J. Taylor voor J. Taylor Peterborough United
84' Penalty Stoke City Penalty L. Baker Stoke City 1-2
91' Penalty Peterborough United Penalty J. Clarke-Harris Peterborough United 2-2
94' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor J. Clarke-Harris Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Stoke City
Opstellingen Peterborough United - Stoke City
De opstellingen van Peterborough United en Stoke City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Stoke City zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.