Nabeschouwing Peterborough United - Swansea City (2-3) || Championship 2021/2022

Woensdag 16 maart 2022 - 20:45 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Peterborough United het woensdag 16 maart 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Swansea City. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Swansea City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Swansea City (2-3)

Het Championship duel tussen Peterborough United en Swansea City is onder leiding van scheidsrechter Oliver Langford geëindigd in een 2-3 overwinning voor Swansea City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door M. Obafemi, waarmee Swansea City met 0-1 de leiding nam. Peterborough United kwam in de 52e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Szmodics, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 63e minuut zette J. Marriott zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Peterborough United de leiding in de wedstrijd nam.

Na 71 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Obafemi de 2-2 maakte voor Swansea City. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Swansea City dat in de 91e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat J. Piroe de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Oliver Langford bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Swansea City.

LIVE Peterborough United - Swansea City 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Swansea City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Doelpunt Swansea City Doelpunt M. Obafemi met assist van J. Paterson Swansea City 0-1
48' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor C. Christie Swansea City
52' Doelpunt Peterborough United Doelpunt S. Szmodics met assist van R. Jones Peterborough United 1-1
56' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor J. Knight Peterborough United
56' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor H. Wolf Swansea City
63' Wissel Peterborough United Wissel J. Marriott voor R. Jones Peterborough United
63' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Marriott Peterborough United 2-1
68' Wissel Peterborough United Wissel J. Taylor voor S. Szmodics Peterborough United
68' Wissel Swansea City Wissel O. Ntcham voor K. Smith Swansea City
71' Doelpunt Swansea City Doelpunt M. Obafemi Swansea City 2-2
77' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor B. Cabango Swansea City
77' Wissel Peterborough United Wissel J. Taylor voor J. Clarke-Harris Peterborough United
80' Wissel Swansea City Wissel K. Joseph voor M. Obafemi Swansea City
88' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor K. Naughton Swansea City
91' Doelpunt Swansea City Doelpunt J. Piroe met assist van H. Wolf Swansea City 2-3
94' Wissel Swansea City Wissel J. Fulton voor J. Paterson Swansea City
99' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor J. Piroe Swansea City
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Swansea City
Opstellingen Peterborough United - Swansea City
De opstellingen van Peterborough United en Swansea City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Swansea City zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.