Nabeschouwing Peterborough United - West Bromwich Albion (0-1) || Championship 2021/2022

Zaterdag 28 augustus 2021 - 21:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Peterborough United het zaterdag 28 augustus 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen West Bromwich Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - West Bromwich Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - West Bromwich Albion (0-1)

Het Championship duel tussen Peterborough United en West Bromwich Albion is onder leiding van scheidsrechter James Linington geëindigd in een 0-1 overwinning voor West Bromwich Albion. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 93e minuut door S. Ajayi, waarmee West Bromwich Albion met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter James Linington, waardoor West Bromwich Albion de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Peterborough United - West Bromwich Albion 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - West Bromwich Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor O. Norburn Peterborough United
46' Wissel Peterborough United Wissel J. Taylor voor O. Norburn Peterborough United
46' Wissel West Bromwich Albion Wissel A. Reach voor K. Bartley West Bromwich Albion
57' Wissel West Bromwich Albion Wissel J. Hugill voor G. Diangana West Bromwich Albion
59' Wissel Peterborough United Wissel S. Dembele voor J. Marriott Peterborough United
64' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor S. Johnstone West Bromwich Albion
70' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor A. Mowatt West Bromwich Albion
71' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor N. Thompson Peterborough United
81' Wissel Peterborough United Wissel J. Knight voor J. Grant Peterborough United
82' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor D. Furlong West Bromwich Albion
93' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt S. Ajayi met assist van M. Phillips West Bromwich Albion 0-1
94' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor D. OShea West Bromwich Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - West Bromwich Albion
Opstellingen Peterborough United - West Bromwich Albion
De opstellingen van Peterborough United en West Bromwich Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en West Bromwich Albion zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.