Nabeschouwing Preston North End - Queens Park Rangers (2-1) || Championship 2021/2022

Zaterdag 9 april 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Preston North End het zaterdag 9 april 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Queens Park Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Deepdale in Preston.

Via de Preston North End - Queens Park Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Preston North End - Queens Park Rangers (2-1)

Het Championship duel tussen Preston North End en Queens Park Rangers is onder leiding van scheidsrechter Tony Harrington geëindigd in een 2-1 overwinning voor Preston North End. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van J. Dunne zette Preston North End op een 1-0 voorsprong in de 42e minuut van de wedstrijd. Preston North End vergrootte in de 51e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Archer op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Vlak voor tijd werd de stand 2-1 doordat A. Gray van Queens Park Rangers een penalty wist te benutten in de 93e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tony Harrington, waardoor Preston North End dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Preston North End - Queens Park Rangers 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Preston North End - Queens Park Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Eigen doelpunt Preston North End Eigen doelpunt J. Dunne Preston North End 1-0
46' Wissel Preston North End Wissel S. Maguire voor E. Riis Preston North End
51' Doelpunt Preston North End Doelpunt C. Archer met assist van D. Johnson Preston North End 2-0
57' Wissel Queens Park Rangers Wissel G. Thomas voor L. Amos Queens Park Rangers
68' Wissel Queens Park Rangers Wissel C. Austin voor L. Dykes Queens Park Rangers
69' Wissel Queens Park Rangers Wissel A. Gray voor I. Chair Queens Park Rangers
70' Wissel Preston North End Wissel J. Murphy voor G. Cunningham Preston North End
85' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor S. Field Queens Park Rangers
90' Wissel Preston North End Wissel M. ONeill voor C. Archer Preston North End
93' Penalty Queens Park Rangers Penalty A. Gray Queens Park Rangers 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Preston North End - Queens Park Rangers
Opstellingen Preston North End - Queens Park Rangers
De opstellingen van Preston North End en Queens Park Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Preston North End gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Queens Park Rangers zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Preston North End - Queens Park Rangers

Preston North End en Queens Park Rangers treffen elkaar in de 41e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tony Harrington en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Preston North End en Queens Park Rangers in de Championship vond plaats op 2 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Queens Park Rangers. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide ploegen is Preston North End favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Queens Park Rangers slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Preston North End 9
Winst Queens Park Rangers 7
Gelijkspel 9
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Preston North End op een 13e positie staat, terwijl we Queens Park Rangers terugvinden op de 9e plaats.