Nabeschouwing Preston North End - Stoke City (1-1) || Championship 2021/2022

Dinsdag 28 september 2021 - 20:45 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Preston North End het dinsdag 28 september 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Stoke City. De wedstrijd wordt gespeeld in Deepdale in Preston.

Via de Preston North End - Stoke City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Preston North End - Stoke City (1-1)

De Championship 2021/2022 wedstrijd tussen Preston North End en Stoke City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door N. Powell, waarmee Stoke City met 0-1 de leiding nam. Preston North End kwam na 38 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van B. Whiteman, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Preston North End - Stoke City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Preston North End - Stoke City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Stoke City Doelpunt N. Powell met assist van J. Tymon Stoke City 0-1
25' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor L. Ostigard Stoke City
31' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor G. Cunningham Preston North End
38' Doelpunt Preston North End Doelpunt B. Whiteman Preston North End 1-1
63' Wissel Preston North End Wissel A. Browne voor S. Maguire Preston North End
69' Wissel Preston North End Wissel A. McCann voor B. Whiteman Preston North End
71' Wissel Stoke City Wissel S. Clucas voor M. Vrancic Stoke City
76' Wissel Stoke City Wissel S. Surridge voor J. Brown Stoke City
78' Wissel Preston North End Wissel J. Murphy voor R. Ledson Preston North End
83' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor B. Wilmot Stoke City
88' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor E. Riis Preston North End
90' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor J. Tymon Stoke City
92' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor S. Clucas Stoke City
Video hoogtepunten en samenvatting Preston North End - Stoke City
Opstellingen Preston North End - Stoke City
De opstellingen van Preston North End en Stoke City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Preston North End gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Stoke City zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Preston North End - Stoke City

Preston North End en Stoke City treffen elkaar in de 10e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Brooks en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Preston North End en Stoke City in de Championship vond plaats op 17 april 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Preston North End favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Stoke City slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Preston North End 5
Winst Stoke City 3
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Preston North End op een 15e positie staat, terwijl we Stoke City terugvinden op de 5e plaats.