Nabeschouwing Preston North End - West Bromwich Albion (1-1) || Championship

Zaterdag 18 september 2021 - 16:00 uur

In de Championship neemt Preston North End het zaterdag 18 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen West Bromwich Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Deepdale in Preston.

Via de Preston North End - West Bromwich Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Preston North End - West Bromwich Albion (1-1)

In de Championship heeft de wedstrijd tussen Preston North End en West Bromwich Albion geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door B. Whiteman, waarmee Preston North End met 1-0 de leiding nam. West Bromwich Albion kwam na 46 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van M. Phillips, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Preston North End - West Bromwich Albion
Goals
1
1
Balbezit
39%
61%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
8
13
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
71
119
Gevaarlijke aanvallen
32
58
Passes
196
281
Overtredingen
12
11
Buitenspel
3
1
Corners
3
10
Wissels
3
2
LIVE Preston North End - West Bromwich Albion 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Preston North End - West Bromwich Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor S. van den Berg Preston North End
26' Doelpunt Preston North End Doelpunt B. Whiteman met assist van E. Riis Preston North End 1-0
46' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt M. Phillips West Bromwich Albion 1-1
63' Wissel West Bromwich Albion Wissel K. Grant voor G. Diangana West Bromwich Albion
65' Wissel Preston North End Wissel A. McCann voor B. Whiteman Preston North End
65' Wissel Preston North End Wissel C. Wickham voor S. Maguire Preston North End
69' Wissel West Bromwich Albion Wissel C. Robinson voor M. Phillips West Bromwich Albion
76' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor K. Bartley West Bromwich Albion
83' Wissel Preston North End Wissel J. Murphy voor E. Riis Preston North End
Video hoogtepunten en samenvatting Preston North End - West Bromwich Albion
Opstellingen Preston North End - West Bromwich Albion
De opstellingen van Preston North End en West Bromwich Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Preston North End gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en West Bromwich Albion zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Frankie McAvoy
Basiselftal Preston North End
# Speler Pos.
12 Daniel Iversen K
16 Andrew Hughes V
5 Patrick Bauer V
14 Jordan Storey V
32 Josh Earl M
2 Sepp van den Berg M
18 Ryan Ledson M
4 Benjamin Whiteman M
11 Daniel Johnson A
24 Sean Maguire A
19 Emil Riis Jakobsen A
Wissels Preston North End
# Speler Pos.
1 Declan Rudd K
6 Liam Lindsay V
3 Greg Cunningham V
45 Josh Murphy M
13 Alistair McCann M
44 Brad Potts M
21 Connor Wickham A
Formatie 3-4-2-1
Coach Valérien Ismaël
Wissels West Bromwich Albion
# Speler Pos.
25 David Button K
33 Caleb Taylor V
21 Cedric Kipre V
14 Jayson Molumby M
23 Robert Snodgrass M
18 Karlan Ahearne-Grant A
7 Callum Robinson A
Voorbeschouwing Preston North End - West Bromwich Albion

Preston North End en West Bromwich Albion treffen elkaar in de 8e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Davies en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Preston North End en West Bromwich Albion in de Championship vond plaats op 25 februari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor West Bromwich Albion. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is West Bromwich Albion favoriet. 7 keer wist de ploeg van Preston North End te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Preston North End. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Preston North End 2
Winst West Bromwich Albion 7
Gelijkspel 1
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Preston North End op een 15e positie staat, terwijl we West Bromwich Albion terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Preston North End - West Bromwich Albion Opstelling Preston North End Opstelling West Bromwich Albion Live Preston North End - West Bromwich Albion Live Preston North End - West Bromwich Albion kijken Preston North End - West Bromwich Albion kijken Live Preston North End - West Bromwich Albion stream Preston North End - West Bromwich Albion Fox Sports Nabeschouwing Preston North End - West Bromwich Albion Uitslag Preston North End - West Bromwich Albion Statistieken Preston North End - West Bromwich Albion Championship 2021/2022 Preston North End - West Bromwich Albion wedden Preston North End - West Bromwich Albion gokken Preston North End - West Bromwich Albion Unibet