Nabeschouwing Reading - Blackpool (2-3) || Championship 2021/2022

Woensdag 20 oktober 2021 - 21:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Reading het woensdag 20 oktober 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Select Car Leasing Stadium in Reading.

Via de Reading - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reading - Blackpool (2-3)

Het Championship duel tussen Reading en Blackpool is onder leiding van scheidsrechter Jeremy Simpson geëindigd in een 2-3 overwinning voor Blackpool. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door S. Dann, waarmee Reading met 1-0 de leiding nam. Reading vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Dele-Bashiru op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 69e minuut wist Blackpool de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via O. Dale.

Na 73 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Yates de 2-2 maakte voor Blackpool. In de 85e minuut werd de stand op 2-3 gezet na een benutte penalty van Blackpool speler J. Yates.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jeremy Simpson en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Blackpool.

LIVE Reading - Blackpool 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reading - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Reading Doelpunt S. Dann met assist van J. Swift Reading 1-0
21' Doelpunt Reading Doelpunt T. Dele-Bashiru met assist van J. Laurent Reading 2-0
52' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor J. Yates Blackpool
57' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor D. Mitchell Blackpool
64' Wissel Blackpool Wissel O. Dale voor K. Anderson Blackpool
67' Wissel Reading Wissel F. Azeez voor G. Puscas Reading
68' Wissel Blackpool Wissel J. Bowler voor D. Mitchell Blackpool
69' Doelpunt Blackpool Doelpunt O. Dale Blackpool 2-1
73' Doelpunt Blackpool Doelpunt J. Yates met assist van O. Dale Blackpool 2-2
83' Wissel Reading Wissel J. Clarke voor T. Dele-Bashiru Reading
85' Penalty Blackpool Penalty J. Yates Blackpool 2-3
91' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor D. Grimshaw Blackpool
92' Wissel Blackpool Wissel G. Madine voor J. Yates Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Reading - Blackpool
Opstellingen Reading - Blackpool
De opstellingen van Reading en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reading gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Blackpool zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.