Nabeschouwing Reading - Hull City (1-1) || Championship 2021/2022

Zaterdag 4 december 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Reading het zaterdag 4 december 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hull City.

Via de Reading - Hull City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reading - Hull City (1-1)

De Championship 2021/2022 wedstrijd tussen Reading en Hull City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door A. Carroll, waarmee Reading met 1-0 de leiding nam. Hull City kwam na 55 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van M. Wilks, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Reading - Hull City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reading - Hull City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart Reading Gele kaart voor A. Halilovic Reading
46' Doelpunt Reading Doelpunt A. Carroll met assist van J. Laurent Reading 1-0
46' Wissel Reading Wissel D. Tetek voor A. Yiadom Reading
55' Doelpunt Hull City Doelpunt M. Wilks Hull City 1-1
57' Wissel Reading Wissel F. Azeez voor A. Halilovic Reading
58' Gele kaart Hull City Gele kaart voor Hull City
66' Wissel Hull City Wissel C. Elder voor R. Longman Hull City
74' Gele kaart Reading Gele kaart voor A. R. Baba Reading
75' Wissel Hull City Wissel T. Smith voor J. Magennis Hull City
92' Gele kaart Hull City Gele kaart voor C. Elder Hull City
Video hoogtepunten en samenvatting Reading - Hull City
Opstellingen Reading - Hull City
De opstellingen van Reading en Hull City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reading gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Hull City zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Reading - Hull City

Reading en Hull City treffen elkaar in de 21e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Steve Martin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Reading en Hull City in de Championship vond plaats op 8 februari 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Hull City favoriet. 6 keer wist de ploeg van Reading te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Reading. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Reading 2
Winst Hull City 6
Gelijkspel 6
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Reading op een 21e positie staat, terwijl we Hull City terugvinden op de 19e plaats.