Nabeschouwing Reading - Peterborough United (3-1) || Championship 2021/2022

Dinsdag 14 september 2021 - 21:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Reading het dinsdag 14 september 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in Select Car Leasing Stadium in Reading.

Via de Reading - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reading - Peterborough United (3-1)

Het Championship duel tussen Reading en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Tim Robinson geëindigd in een 3-1 overwinning voor Reading. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door J. Swift, waarmee Reading met 1-0 de leiding nam. Reading vergrootte in de 67e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Dele-Bashiru op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 74e minuut wist Peterborough United de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via N. Thompson.

Na 88 minuten werd de voorsprong voor Reading vergroot nadat T. Dele-Bashiru de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Reading.

LIVE Reading - Peterborough United 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reading - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor F. Kent Peterborough United
48' Wissel Reading Wissel T. Holmes voor L. Moore Reading
64' Doelpunt Reading Doelpunt J. Swift Reading 1-0
65' Wissel Peterborough United Wissel J. Taylor voor C. Coventry Peterborough United
65' Wissel Reading Wissel J. Hoilett voor A. Halilovic Reading
67' Doelpunt Reading Doelpunt T. Dele-Bashiru met assist van G. Puscas Reading 2-0
74' Doelpunt Peterborough United Doelpunt N. Thompson met assist van J. Ward Peterborough United 2-1
82' Wissel Peterborough United Wissel S. Szmodics voor J. Marriott Peterborough United
86' Wissel Peterborough United Wissel J. Tomlinson voor D. Butler Peterborough United
88' Doelpunt Reading Doelpunt T. Dele-Bashiru met assist van J. Swift Reading 3-1
90' Wissel Reading Wissel D. Tetek voor O. Ejaria Reading
Video hoogtepunten en samenvatting Reading - Peterborough United
Opstellingen Reading - Peterborough United
De opstellingen van Reading en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reading gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Peterborough United zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Reading - Peterborough United

Reading en Peterborough United treffen elkaar in de 7e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tim Robinson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Reading en Peterborough United in de Championship vond plaats op 20 maart 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Peterborough United. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Reading als Peterborough United wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Reading 2
Winst Peterborough United 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Reading op een 22e positie staat, terwijl we Peterborough United terugvinden op de 23e plaats.