Nabeschouwing Stoke City - Huddersfield Town (2-1) || Championship 2021/2022

Zaterdag 11 september 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Stoke City het zaterdag 11 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Huddersfield Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Bet365 Stadium in Stoke.

Via de Stoke City - Huddersfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stoke City - Huddersfield Town (2-1)

Het Championship duel tussen Stoke City en Huddersfield Town is onder leiding van scheidsrechter Joshua Smith geëindigd in een 2-1 overwinning voor Stoke City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door H. Toffolo, waarmee Huddersfield Town met 0-1 de leiding nam. Stoke City kwam in de 50e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Brown, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van M. Pearson kwam Stoke City in de 63e minuut op een 2-1 voorsprong te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Joshua Smith, waardoor Stoke City dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Stoke City - Huddersfield Town 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stoke City - Huddersfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt H. Toffolo met assist van J. Hogg Huddersfield Town 0-1
49' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor T. Lees Huddersfield Town
50' Doelpunt Stoke City Doelpunt J. Brown met assist van M. Vrancic Stoke City 1-1
58' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor F. Campbell Huddersfield Town
62' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor D. Holmes Huddersfield Town
63' Eigen doelpunt Stoke City Eigen doelpunt M. Pearson Stoke City 2-1
67' Wissel Stoke City Wissel J. Allen voor R. Sawyers Stoke City
67' Wissel Huddersfield Town Wissel O. Turton voor T. Lees Huddersfield Town
68' Wissel Huddersfield Town Wissel D. Sinani voor D. Holmes Huddersfield Town
78' Wissel Huddersfield Town Wissel A. Odubeko voor F. Campbell Huddersfield Town
80' Wissel Stoke City Wissel S. Fletcher voor S. Surridge Stoke City
82' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor M. Vrancic Stoke City
85' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor J. Allen Stoke City
86' Wissel Stoke City Wissel A. Doughty voor M. Vrancic Stoke City
Video hoogtepunten en samenvatting Stoke City - Huddersfield Town
Opstellingen Stoke City - Huddersfield Town
De opstellingen van Stoke City en Huddersfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stoke City gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Huddersfield Town zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.