In de Championship neemt Swansea City het woensdag 15 september 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Millwall. De wedstrijd wordt gespeeld in Swansea.com Stadium in Swansea.

Via de Swansea City - Millwall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Swansea City - Millwall (0-0)

In de Championship heeft de wedstrijd tussen Swansea City en Millwall geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Swansea City dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Millwall kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter John Busby niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Swansea City - Millwall
Balbezit
64%
36%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
12
10
Schoten op doel
0
4
Aanvallen
122
89
Gevaarlijke aanvallen
41
46
Passes
610
344
Overtredingen
13
8
Buitenspel
1
1
Corners
7
3
Wissels
3
3
LIVE Swansea City - Millwall 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Swansea City - Millwall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
37' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor R. Bennett Swansea City
61' Gele kaart Millwall Gele kaart voor T. Bradshaw Millwall
62' Wissel Millwall Wissel C. Mahoney voor M. Bennett Millwall
63' Wissel Swansea City Wissel M. Obafemi voor O. Ntcham Swansea City
69' Wissel Swansea City Wissel L. Walsh voor J. Paterson Swansea City
70' Wissel Millwall Wissel R. Leonard voor D. Ballard Millwall
77' Gele kaart Millwall Gele kaart voor J. Wallace Millwall
80' Wissel Swansea City Wissel L. Cullen voor J. Piroe Swansea City
83' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor F. Downes Swansea City
86' Wissel Millwall Wissel M. Smith voor T. Bradshaw Millwall
89' Gele kaart Millwall Gele kaart voor G. Saville Millwall
Video hoogtepunten en samenvatting Swansea City - Millwall
Opstellingen Swansea City - Millwall
De opstellingen van Swansea City en Millwall zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Swansea City gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Millwall zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Russell Martin
Basiselftal Swansea City
# Speler Pos.
18 Ben Hamer K
26 Kyle Naughton V
2 Ryan Bennett V
5 Benjamin Cabango V
3 Ryan Manning M
27 Ethan Laird M
8 Matt Grimes M
4 Flynn Downes M
10 Jules Olivier Ntcham A
12 Jamie Paterson A
17 Joël Piroe A
Wissels Swansea City
# Speler Pos.
1 Steven Benda K
24 Jake Bidwell V
22 Joel Latibeaudiere V
6 Jay Fulton M
28 Liam Walsh M
9 Michael Obafemi A
20 Liam Cullen A
Formatie 3-4-2-1
Coach Gary Rowett
Wissels Millwall
# Speler Pos.
1 George Long K
15 Alex Pearce V
8 Ben Thompson M
18 Ryan Leonard M
21 Connor Mahoney M
22 Jón Daði Böðvarsson A
10 Matt Smith A
Voorbeschouwing Swansea City - Millwall

Swansea City en Millwall treffen elkaar in de 7e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Busby en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Swansea City en Millwall in de Championship vond plaats op 10 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Swansea City. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Swansea City favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Millwall slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Swansea City 5
Winst Millwall 1
Gelijkspel 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Swansea City op een 20e positie staat, terwijl we Millwall terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Swansea City - Millwall Opstelling Swansea City Opstelling Millwall Live Swansea City - Millwall Live Swansea City - Millwall kijken Swansea City - Millwall kijken Live Swansea City - Millwall stream Swansea City - Millwall Fox Sports Nabeschouwing Swansea City - Millwall Uitslag Swansea City - Millwall Statistieken Swansea City - Millwall Championship 2021/2022 Swansea City - Millwall wedden Swansea City - Millwall gokken Swansea City - Millwall Unibet