Nabeschouwing West Bromwich Albion - Nottingham Forest (0-0) || Championship 2021/2022

Vrijdag 26 november 2021 - 21:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt West Bromwich Albion het vrijdag 26 november 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Nottingham Forest. De wedstrijd wordt gespeeld in The Hawthorns in West Bromwich.

Via de West Bromwich Albion - Nottingham Forest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing West Bromwich Albion - Nottingham Forest (0-0)

De Championship 2021/2022 wedstrijd tussen West Bromwich Albion en Nottingham Forest geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor J. Molumby van West Bromwich Albion. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 70e minuut het veld moest verlaten. Qua balbezit waren West Bromwich Albion en Nottingham Forest gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor West Bromwich Albion, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Gavin Ward niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE West Bromwich Albion - Nottingham Forest 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd West Bromwich Albion - Nottingham Forest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor M. Clarke West Bromwich Albion
16' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor T. Figueiredo Nottingham Forest
22' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor J. Worrall Nottingham Forest
60' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor J. Molumby West Bromwich Albion
60' Wissel West Bromwich Albion Wissel M. Phillips voor G. Diangana West Bromwich Albion
66' Wissel Nottingham Forest Wissel J. Lolley voor P. Zinckernagel Nottingham Forest
70' Tweede gele kaart West Bromwich Albion Tweede gele kaart voor J. Molumby West Bromwich Albion
71' Wissel Nottingham Forest Wissel A. Mighten voor T. Figueiredo Nottingham Forest
72' Wissel West Bromwich Albion Wissel A. Reach voor C. Robinson West Bromwich Albion
79' Wissel West Bromwich Albion Wissel J. Hugill voor K. Grant West Bromwich Albion
Video hoogtepunten en samenvatting West Bromwich Albion - Nottingham Forest
Opstellingen West Bromwich Albion - Nottingham Forest
De opstellingen van West Bromwich Albion en Nottingham Forest zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat West Bromwich Albion gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Nottingham Forest zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing West Bromwich Albion - Nottingham Forest

West Bromwich Albion en Nottingham Forest treffen elkaar in de 20e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gavin Ward en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen West Bromwich Albion en Nottingham Forest in de Championship vond plaats op 15 februari 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is West Bromwich Albion favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Nottingham Forest slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst West Bromwich Albion 2
Winst Nottingham Forest 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel West Bromwich Albion op een 3e positie staat, terwijl we Nottingham Forest terugvinden op de 13e plaats.