Nabeschouwing West Bromwich Albion - Reading (1-0) || Championship 2021/2022

Zaterdag 11 december 2021 - 16:00 uur



In de Championship 2021/2022 neemt West Bromwich Albion het zaterdag 11 december 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Reading. De wedstrijd wordt gespeeld in The Hawthorns in West Bromwich.

Via de West Bromwich Albion - Reading live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing West Bromwich Albion - Reading (1-0)

Het Championship duel tussen West Bromwich Albion en Reading is onder leiding van scheidsrechter David Webb geëindigd in een 1-0 overwinning voor West Bromwich Albion. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 62e minuut door C. Robinson, waarmee West Bromwich Albion met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name West Bromwich Albion dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor West Bromwich Albion uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken West Bromwich Albion - Reading
Goals
1
0
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
24
4
Schoten op doel
10
0
Aanvallen
120
79
Gevaarlijke aanvallen
69
32
Passes
461
363
Overtredingen
9
8
Buitenspel
0
2
Corners
6
1
Wissels
1
2
LIVE West Bromwich Albion - Reading 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd West Bromwich Albion - Reading teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
34' Gele kaart Reading Gele kaart voor A. Halilovic Reading
62' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt C. Robinson met assist van K. Grant West Bromwich Albion 1-0
63' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor C. Robinson West Bromwich Albion
66' Gele kaart Reading Gele kaart voor D. Tetek Reading
68' Wissel Reading Wissel J. Hoilett voor D. Tetek Reading
75' Wissel Reading Wissel G. Puscas voor L. Moore Reading
86' Wissel West Bromwich Albion Wissel T. Fellows voor C. Robinson West Bromwich Albion
Video hoogtepunten en samenvatting West Bromwich Albion - Reading
Opstellingen West Bromwich Albion - Reading
De opstellingen van West Bromwich Albion en Reading zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat West Bromwich Albion gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Reading zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Valérien Ismaël
Basiselftal West Bromwich Albion
# Speler Pos.
1 Sam Johnstone K
5 Kyle Bartley V
20 Adam Reach V
8 Jake Livermore V
2 Darnell Furlong M
27 Alex Mowatt M
14 Jayson Molumby M
29 Taylor Gardner-Hickman M
7 Callum Robinson A
17 Jordan Hugill A
18 Karlan Ahearne-Grant A
Wissels West Bromwich Albion
# Speler Pos.
25 David Button K
43 Reyes Cleary V
35 Zachary Ashworth V
33 Caleb Taylor V
34 Ethan Ingram V
41 Tom Fellows M
28 Rayhaan Rahim Amari Tulloch M
Formatie 3-4-2-1
Coach Veljko Paunovic
Voorbeschouwing West Bromwich Albion - Reading

West Bromwich Albion en Reading treffen elkaar in de 22e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Webb en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen West Bromwich Albion en Reading in de Championship vond plaats op 12 februari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor West Bromwich Albion. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is West Bromwich Albion favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Reading slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst West Bromwich Albion 3
Winst Reading 0
Gelijkspel 3
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel West Bromwich Albion op een 3e positie staat, terwijl we Reading terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
West Bromwich Albion - Reading Opstelling West Bromwich Albion Opstelling Reading Live West Bromwich Albion - Reading Live West Bromwich Albion - Reading kijken West Bromwich Albion - Reading kijken Live West Bromwich Albion - Reading stream West Bromwich Albion - Reading Fox Sports Nabeschouwing West Bromwich Albion - Reading Uitslag West Bromwich Albion - Reading Statistieken West Bromwich Albion - Reading Championship 2021/2022 West Bromwich Albion - Reading wedden West Bromwich Albion - Reading gokken West Bromwich Albion - Reading Unibet