Nabeschouwing Barnsley - Hull City (1-1) || Championship 2010/2011

Zaterdag 30 oktober 2010 - 19:20 uur

In de Championship 2010/2011 neemt Barnsley het zaterdag 30 oktober 2010 om 19:20 uur in eigen huis op tegen Hull City.

Via de Barnsley - Hull City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Hull City (1-1)

De Championship 2010/2011 wedstrijd tussen Barnsley en Hull City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 24e minuut dacht Barnsley op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Hammill. Helaas voor Barnsley werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 72e minuut was het Hull City dat via K. Kilbane dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Barnsley - Hull City
1
1
LIVE Barnsley - Hull City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Hull City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Barnsley Doelpunt A. Hammill Barnsley
29' Wissel Hull City Wissel M. Cullen voor N. Barmby Hull City
41' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor H. Colace Barnsley
46' Wissel Hull City Wissel C. Folan voor J. Devitt Hull City
46' Wissel Hull City Wissel J. Bostock voor R. Vine Hull City
70' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor M. Hill Barnsley
72' Doelpunt Hull City Doelpunt K. Kilbane Hull City
80' Wissel Barnsley Wissel J. Butterfield voor H. Colace Barnsley
86' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor A. Hammill Barnsley
90' Gele kaart Hull City Gele kaart voor K. Zayatte Hull City
90' Wissel Barnsley Wissel J. Neumann voor J. OBrien Barnsley
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Hull City
Opstellingen Barnsley - Hull City

Voorbeschouwing Barnsley - Hull City

Barnsley en Hull City treffen elkaar in de 14e speelronde van de Championship van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Barnsley en Hull City in de Championship vond plaats op 15 april 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hull City. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Barnsley als Hull City wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.