Nabeschouwing Bristol City - Barnsley (3-3) || Championship 2010/2011

Zaterdag 21 augustus 2010 - 16:00 uur

In de Championship 2010/2011 neemt Bristol City het zaterdag 21 augustus 2010 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Barnsley.

Via de Bristol City - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol City - Barnsley (3-3)

De Championship 2010/2011 wedstrijd tussen Bristol City en Barnsley geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

In de 4e minuut dacht Barnsley op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Gray. Helaas voor Barnsley werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 12e minuut was het Barnsley dat via A. Gray dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Elliott dacht na 19 minuten te scoren voor Bristol City, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 21e minuut scoorde Bristol City via A. Adomah, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 51 minuten spelen wist Barnsley via A. Hammill de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 62e minuut scoorde D. Clarkson namens Bristol City. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Bristol City - Barnsley
3
3
LIVE Bristol City - Barnsley 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol City - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Penalty Barnsley Penalty A. Gray H. Colace Barnsley
10' Wissel Bristol City Wissel L. Johnson voor C. Skuse Bristol City
12' Doelpunt Barnsley Doelpunt A. Gray met assist van K.Trippier Barnsley
19' Doelpunt Bristol City Doelpunt M. Elliott met assist van N. Hunt Bristol City
21' Doelpunt Bristol City Doelpunt A. Adomah met assist van D. Clarkson Bristol City
44' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor D. Arismendi Barnsley
51' Doelpunt Barnsley Doelpunt A. Hammill met assist van J. McEveley Barnsley
62' Penalty Bristol City Penalty D. Clarkson I. Sproule Bristol City
73' Wissel Bristol City Wissel J. Akinde voor J. Campbell-Ryce Bristol City
82' Wissel Barnsley Wissel N. Doyle voor D. Arismendi Barnsley
88' Wissel Barnsley Wissel J. Neumann voor K.Trippier Barnsley
89' Wissel Bristol City Wissel G. Williams voor D. Clarkson Bristol City
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol City - Barnsley
Opstellingen Bristol City - Barnsley

Voorbeschouwing Bristol City - Barnsley

Bristol City en Barnsley treffen elkaar in de 3e speelronde van de Championship van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Bristol City en Barnsley in de Championship vond plaats op 23 maart 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bristol City. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Bristol City favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Barnsley slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.