Nabeschouwing Cardiff City - Barnsley (2-2) || Championship 2010/2011

Zondag 13 maart 2011 - 16:00 uur

In de Championship 2010/2011 neemt Cardiff City het zondag 13 maart 2011 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in Cardiff City Stadium (Cardiff (Caerdydd)) in Caerdydd.

Via de Cardiff City - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cardiff City - Barnsley (2-2)

De Championship 2010/2011 wedstrijd tussen Cardiff City en Barnsley geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 21e minuut dacht Cardiff City op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Whittingham. Helaas voor Cardiff City werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 29e minuut was het Barnsley dat via A. Gray dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Keinan dacht na 83 minuten te scoren voor Cardiff City, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 89e minuut scoorde Barnsley via A. Gray, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Cardiff City - Barnsley
2
2
LIVE Cardiff City - Barnsley 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cardiff City - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Wissel Barnsley Wissel A. Gray voor D. Haynes Barnsley
21' Doelpunt Cardiff City Doelpunt P. Whittingham met assist van J. Emmanuel-Thomas Cardiff City
25' Wissel Cardiff City Wissel C. Burke voor M. Chopra Cardiff City
29' Doelpunt Barnsley Doelpunt A. Gray met assist van M. Harewood Barnsley
31' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor P. McShane Barnsley
59' Wissel Cardiff City Wissel S. Olofinjana voor J. Emmanuel-Thomas Cardiff City
63' Wissel Barnsley Wissel J. OBrien voor J. Mellis Barnsley
74' Wissel Cardiff City Wissel J. Parkin voor J. Bothroyd Cardiff City
82' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor D. Arismendi Barnsley
83' Doelpunt Cardiff City Doelpunt D. Keinan met assist van C. Burke Cardiff City
87' Wissel Barnsley Wissel J. Butterfield voor M. Hill Barnsley
89' Doelpunt Barnsley Doelpunt A. Gray met assist van J. Butterfield Barnsley
90' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor C. Bellamy Cardiff City
Video hoogtepunten en samenvatting Cardiff City - Barnsley
Opstellingen Cardiff City - Barnsley

Voorbeschouwing Cardiff City - Barnsley

Cardiff City en Barnsley treffen elkaar in de 37e speelronde van de Championship van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Cardiff City en Barnsley in de Championship vond plaats op 2 oktober 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cardiff City. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Cardiff City favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Barnsley slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.