Nabeschouwing Cardiff City - Millwall (2-1) || Championship 2010/2011

Zaterdag 25 september 2010 - 13:00 uur

In de Championship 2010/2011 neemt Cardiff City het zaterdag 25 september 2010 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Millwall. De wedstrijd wordt gespeeld in Cardiff City Stadium (Cardiff (Caerdydd)) in Caerdydd.

Via de Cardiff City - Millwall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cardiff City - Millwall (2-1)

Het Championship duel tussen Cardiff City en Millwall is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Cardiff City. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 10e minuut dacht Millwall op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Barron. Helaas voor Millwall werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 24e minuut was het Cardiff City dat via J. Bothroyd dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 40e minuut moest Millwall verder met een man minder nadat L. Trotter een rode kaart had gekregen. Het lukte Cardiff City in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 89e minuut scoorde Cardiff City via A. Keogh, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Cardiff City - Millwall
2
1
LIVE Cardiff City - Millwall 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cardiff City - Millwall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Millwall Doelpunt S. Barron met assist van K. Lisbie Millwall
24' Doelpunt Cardiff City Doelpunt J. Bothroyd met assist van P. Whittingham Cardiff City
40' Rode kaart Millwall Rode kaart voor L. Trotter Millwall
64' Wissel Cardiff City Wissel J. Koumas voor S. McPhail Cardiff City
69' Wissel Millwall Wissel D. Schofield voor K. Lisbie Millwall
81' Wissel Cardiff City Wissel G. Rae voor D. Blake Cardiff City
89' Doelpunt Cardiff City Doelpunt A. Keogh met assist van J. Bothroyd Cardiff City
89' Gele kaart Millwall Gele kaart voor S. Morison Millwall
90' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor A. Keogh Cardiff City
90' Gele kaart Millwall Gele kaart voor A. Dunne Millwall
Video hoogtepunten en samenvatting Cardiff City - Millwall
Opstellingen Cardiff City - Millwall

Voorbeschouwing Cardiff City - Millwall

Cardiff City en Millwall treffen elkaar in de 8e speelronde van de Championship van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Cardiff City en Millwall in de Championship vond plaats op 30 januari 2006 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 2 duels tussen Cardiff City en Millwall eindigde namelijk in een gelijkspel.