Nabeschouwing Cardiff City - Portsmouth (3-0) || Championship 2010/2011

Zaterdag 16 april 2011 - 16:00 uur

In de Championship 2010/2011 neemt Cardiff City het zaterdag 16 april 2011 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Portsmouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Cardiff City Stadium (Cardiff (Caerdydd)) in Caerdydd.

Via de Cardiff City - Portsmouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cardiff City - Portsmouth (3-0)

Het Championship duel tussen Cardiff City en Portsmouth is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Cardiff City. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 6e minuut dacht Cardiff City op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Olofinjana. Helaas voor Cardiff City werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 18e minuut moest Ricardo Rocha van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Portsmouth verder met een speler minder. J. Bothroyd dacht na 45 minuten te scoren voor Cardiff City, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 73e minuut scoorde Cardiff City via P. Whittingham, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Cardiff City - Portsmouth
3
0
LIVE Cardiff City - Portsmouth 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cardiff City - Portsmouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Cardiff City Doelpunt S. Olofinjana met assist van C. Bellamy Cardiff City
13' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor L. Lawrence Portsmouth
18' Rode kaart Portsmouth Rode kaart voor Ricardo Rocha Portsmouth
45' Doelpunt Cardiff City Doelpunt J. Bothroyd met assist van C. Bellamy Cardiff City
46' Wissel Portsmouth Wissel A. Mokoena voor H. Hreidarsson Portsmouth
60' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor D. Nugent Portsmouth
61' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor J. Samuel Cardiff City
62' Wissel Portsmouth Wissel C. Dickinson voor D. Nugent Portsmouth
64' Wissel Portsmouth Wissel D. Webber voor D. Cotterill Portsmouth
73' Doelpunt Cardiff City Doelpunt P. Whittingham met assist van C. Bellamy Cardiff City
81' Wissel Cardiff City Wissel J. Parkin voor J. Bothroyd Cardiff City
85' Wissel Cardiff City Wissel J. Koumas voor S. McPhail Cardiff City
88' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor D. Kitson Portsmouth
88' Wissel Cardiff City Wissel D. Blake voor P. Quinn Cardiff City
Video hoogtepunten en samenvatting Cardiff City - Portsmouth
Opstellingen Cardiff City - Portsmouth

Voorbeschouwing Cardiff City - Portsmouth

Cardiff City en Portsmouth treffen elkaar in de 42e speelronde van de Championship van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Cardiff City en Portsmouth in de Championship vond plaats op 28 augustus 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cardiff City. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Cardiff City favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Portsmouth slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.