Nabeschouwing Coventry City - Barnsley (3-0) || Championship 2010/2011

Zaterdag 23 oktober 2010 - 16:00 uur

In de Championship 2010/2011 neemt Coventry City het zaterdag 23 oktober 2010 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in The Coventry Building Society Arena in Coventry.

Via de Coventry City - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Coventry City - Barnsley (3-0)

Het Championship duel tussen Coventry City en Barnsley is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Coventry City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 9e minuut dacht Coventry City op voorsprong te komen via een doelpunt van G. McSheffrey. Helaas voor Coventry City werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 86e minuut was het Coventry City dat via C. Baker dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Clarke dacht na 90 minuten te scoren voor Coventry City, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Coventry City - Barnsley
3
0
LIVE Coventry City - Barnsley 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Coventry City - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Coventry City Doelpunt G. McSheffrey met assist van C. Platt Coventry City
28' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor B. Turner Coventry City
46' Wissel Barnsley Wissel J. OBrien voor D. Arismendi Barnsley
57' Wissel Barnsley Wissel L. Dickinson voor C. Wood Barnsley
71' Wissel Barnsley Wissel J. Neumann voor G. Lovre Barnsley
75' Wissel Coventry City Wissel C. Baker voor A. Gunnarsson Coventry City
83' Wissel Coventry City Wissel J. Clarke voor G. McSheffrey Coventry City
85' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor L. Dickinson Barnsley
86' Doelpunt Coventry City Doelpunt C. Baker Coventry City
90' Doelpunt Coventry City Doelpunt J. Clarke Coventry City
90' Wissel Coventry City Wissel R. ODonovan voor L. Jutkiewicz Coventry City
Video hoogtepunten en samenvatting Coventry City - Barnsley
Opstellingen Coventry City - Barnsley

Voorbeschouwing Coventry City - Barnsley

Coventry City en Barnsley treffen elkaar in de 13e speelronde van de Championship van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Coventry City en Barnsley in de Championship vond plaats op 9 januari 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Coventry City. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Coventry City favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Barnsley slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.