Nabeschouwing Coventry City - Crystal Palace (2-1) || Championship 2010/2011

Zaterdag 12 februari 2011 - 16:00 uur

In de Championship 2010/2011 neemt Coventry City het zaterdag 12 februari 2011 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Crystal Palace. De wedstrijd wordt gespeeld in The Coventry Building Society Arena in Coventry.

Via de Coventry City - Crystal Palace live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Coventry City - Crystal Palace (2-1)

Het Championship duel tussen Coventry City en Crystal Palace is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Coventry City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 34e minuut dacht Coventry City op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Wood. Helaas voor Coventry City werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 79e minuut was het Coventry City dat via M. King dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Iversen dacht na 90 minuten te scoren voor Crystal Palace, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Coventry City - Crystal Palace
2
1
LIVE Coventry City - Crystal Palace 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Coventry City - Crystal Palace teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Coventry City Doelpunt R. Wood Coventry City
63' Wissel Crystal Palace Wissel S. Scannell voor D. Ambrose Crystal Palace
63' Wissel Crystal Palace Wissel Pablo Couñago voor J. Easter Crystal Palace
78' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor A. Gardner Crystal Palace
79' Doelpunt Coventry City Doelpunt M. King met assist van A. Gunnarsson Coventry City
81' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor M. King Coventry City
82' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor J. Vaughan Crystal Palace
84' Wissel Crystal Palace Wissel S. Iversen voor J. Vaughan Crystal Palace
88' Wissel Coventry City Wissel F. Eastwood voor C. Platt Coventry City
89' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor W. Zaha Crystal Palace
90' Doelpunt Crystal Palace Doelpunt S. Iversen met assist van D. Moxey Crystal Palace
Video hoogtepunten en samenvatting Coventry City - Crystal Palace
Opstellingen Coventry City - Crystal Palace

Voorbeschouwing Coventry City - Crystal Palace

Coventry City en Crystal Palace treffen elkaar in de 31e speelronde van de Championship van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Coventry City en Crystal Palace in de Championship vond plaats op 13 november 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Crystal Palace. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Crystal Palace favoriet. 7 keer wist de ploeg van Coventry City te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Coventry City. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.