Nabeschouwing Crystal Palace - Barnsley (2-1) || Championship 2010/2011

Zaterdag 2 april 2011 - 16:00 uur

In de Championship 2010/2011 neemt Crystal Palace het zaterdag 2 april 2011 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in Selhurst Park (London) in London.

Via de Crystal Palace - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crystal Palace - Barnsley (2-1)

Het Championship duel tussen Crystal Palace en Barnsley is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Crystal Palace. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 28e minuut dacht Crystal Palace op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Danns. Helaas voor Crystal Palace werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 43e minuut was het Barnsley dat via M. Harewood dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Vaughan dacht na 75 minuten te scoren voor Crystal Palace, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Crystal Palace - Barnsley
2
1
LIVE Crystal Palace - Barnsley 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crystal Palace - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Crystal Palace Doelpunt N. Danns Crystal Palace
43' Doelpunt Barnsley Doelpunt M. Harewood met assist van J. Shackell Barnsley
52' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor S. Iversen Crystal Palace
57' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor M. Harewood Barnsley
69' Wissel Crystal Palace Wissel W. Zaha voor D. Ambrose Crystal Palace
70' Wissel Barnsley Wissel D. Arismendi voor B. Hassell Barnsley
75' Penalty Crystal Palace Penalty J. Vaughan Crystal Palace
80' Wissel Barnsley Wissel M. Devaney voor D. Haynes Barnsley
84' Wissel Crystal Palace Wissel S. Scannell voor N. Danns Crystal Palace
88' Wissel Crystal Palace Wissel J. Easter voor J. Vaughan Crystal Palace
89' Wissel Barnsley Wissel G. OConnor voor A. Gray Barnsley
Video hoogtepunten en samenvatting Crystal Palace - Barnsley
Opstellingen Crystal Palace - Barnsley

Voorbeschouwing Crystal Palace - Barnsley

Crystal Palace en Barnsley treffen elkaar in de 39e speelronde van de Championship van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Crystal Palace en Barnsley in de Championship vond plaats op 14 augustus 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barnsley. Op basis van de afgelopen 9 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Crystal Palace als Barnsley wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.