Nabeschouwing Crystal Palace - Middlesbrough (1-0) || Championship 2010/2011

Zaterdag 5 februari 2011 - 16:00 uur

In de Championship 2010/2011 neemt Crystal Palace het zaterdag 5 februari 2011 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Middlesbrough. De wedstrijd wordt gespeeld in Selhurst Park (London) in London.

Via de Crystal Palace - Middlesbrough live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crystal Palace - Middlesbrough (1-0)

Het Championship duel tussen Crystal Palace en Middlesbrough is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Crystal Palace. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 36e minuut dacht Crystal Palace op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Vaughan. Helaas voor Crystal Palace werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Crystal Palace - Middlesbrough
1
0
LIVE Crystal Palace - Middlesbrough 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crystal Palace - Middlesbrough teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Wissel Middlesbrough Wissel J. Grounds voor M. Bates Middlesbrough
36' Doelpunt Crystal Palace Doelpunt J. Vaughan Crystal Palace
46' Wissel Middlesbrough Wissel C. Park voor J. Franks Middlesbrough
59' Wissel Middlesbrough Wissel S. McDonald voor K. Boyd Middlesbrough
62' Wissel Crystal Palace Wissel S. Scannell voor D. Ambrose Crystal Palace
68' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor J. Easter Crystal Palace
71' Wissel Crystal Palace Wissel Pablo Couñago voor J. Easter Crystal Palace
79' Wissel Crystal Palace Wissel S. Iversen voor J. Vaughan Crystal Palace
90' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor W. Zaha Crystal Palace
Video hoogtepunten en samenvatting Crystal Palace - Middlesbrough
Opstellingen Crystal Palace - Middlesbrough

Voorbeschouwing Crystal Palace - Middlesbrough

Crystal Palace en Middlesbrough treffen elkaar in de 30e speelronde van de Championship van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Crystal Palace en Middlesbrough in de Championship vond plaats op 6 november 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Middlesbrough. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Crystal Palace als Middlesbrough wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.