Nabeschouwing Derby County - Scunthorpe United (3-2) || Championship 2010/2011

Zaterdag 20 november 2010 - 16:00 uur

In de Championship 2010/2011 neemt Derby County het zaterdag 20 november 2010 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Scunthorpe United. De wedstrijd wordt gespeeld in iPro Stadium in Derby.

Via de Derby County - Scunthorpe United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Derby County - Scunthorpe United (3-2)

Het Championship duel tussen Derby County en Scunthorpe United is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Derby County. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 3e minuut dacht Derby County op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Cywka. Helaas voor Derby County werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 27e minuut was het Scunthorpe United dat via J. Forte dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. K. Commons dacht na 37 minuten te scoren voor Derby County, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 59e minuut scoorde Derby County via L. Moore, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 75 minuten spelen wist Scunthorpe United via M. OConnor de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 75 minuten kon G. Roberts van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Derby County het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Derby County - Scunthorpe United
3
2
LIVE Derby County - Scunthorpe United 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Derby County - Scunthorpe United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Derby County Doelpunt T. Cywka met assist van Bueno Derby County
27' Doelpunt Scunthorpe United Doelpunt J. Forte met assist van M. OConnor Scunthorpe United
29' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor J. Wright Scunthorpe United
37' Penalty Derby County Penalty K. Commons Bueno Derby County
40' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor C. Byrne Scunthorpe United
46' Wissel Scunthorpe United Wissel T. McClenahan voor M. Raynes Scunthorpe United
55' Wissel Scunthorpe United Wissel M. Woolford voor D. NGuessan Scunthorpe United
59' Doelpunt Derby County Doelpunt L. Moore met assist van T. Cywka Derby County
63' Wissel Derby County Wissel B. Pringle voor Bueno Derby County
73' Gele kaart Derby County Gele kaart voor G. Roberts Derby County
75' Penalty Scunthorpe United Penalty M. OConnor M. Woolford Scunthorpe United
75' Tweede gele kaart Derby County Tweede gele kaart voor G. Roberts Derby County
75' Wissel Derby County Wissel D. Moxey voor K. Commons Derby County
84' Wissel Scunthorpe United Wissel G. Thompson voor J. Forte Scunthorpe United
87' Wissel Derby County Wissel S. Kuqi voor L. Moore Derby County
Video hoogtepunten en samenvatting Derby County - Scunthorpe United
Opstellingen Derby County - Scunthorpe United

Voorbeschouwing Derby County - Scunthorpe United

Derby County en Scunthorpe United treffen elkaar in de 18e speelronde van de Championship van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Derby County en Scunthorpe United in de Championship vond plaats op 9 januari 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Scunthorpe United. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Scunthorpe United favoriet. 2 keer wist de ploeg van Derby County te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Derby County. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.