Nabeschouwing Doncaster Rovers - Norwich City (3-1) || Championship 2010/2011

Dinsdag 14 september 2010 - 20:45 uur

In de Championship 2010/2011 neemt Doncaster Rovers het dinsdag 14 september 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Norwich City.

Via de Doncaster Rovers - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Doncaster Rovers - Norwich City (3-1)

Het Championship duel tussen Doncaster Rovers en Norwich City is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Doncaster Rovers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 14e minuut dacht Doncaster Rovers op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Coppinger. Helaas voor Doncaster Rovers werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 50e minuut was het Doncaster Rovers dat via J. Coppinger dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Martin dacht na 64 minuten te scoren voor Norwich City, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 86e minuut scoorde Doncaster Rovers via J. Coppinger, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Doncaster Rovers - Norwich City
3
1
LIVE Doncaster Rovers - Norwich City 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Doncaster Rovers - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt J. Coppinger Doncaster Rovers
50' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt J. Coppinger met assist van G. Friend Doncaster Rovers
64' Doelpunt Norwich City Doelpunt R. Martin met assist van G. Holt Norwich City
72' Wissel Doncaster Rovers Wissel B. Stock voor J. Oster Doncaster Rovers
77' Wissel Doncaster Rovers Wissel D. Shiels voor S. Gillett Doncaster Rovers
80' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor L. Barnett Norwich City
80' Wissel Norwich City Wissel O. Johnson voor G. Holt Norwich City
86' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt J. Coppinger Doncaster Rovers
86' Wissel Norwich City Wissel S. Hughes voor K. Smith Norwich City
87' Wissel Doncaster Rovers Wissel S. Hird voor B. Sharp Doncaster Rovers
89' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor E. Ward Norwich City
Video hoogtepunten en samenvatting Doncaster Rovers - Norwich City
Opstellingen Doncaster Rovers - Norwich City

Voorbeschouwing Doncaster Rovers - Norwich City

Doncaster Rovers en Norwich City treffen elkaar in de 6e speelronde van de Championship van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Doncaster Rovers en Norwich City in de Championship vond plaats op 30 januari 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Norwich City favoriet. 1 keer wist de ploeg van Doncaster Rovers te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Doncaster Rovers. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.