Nabeschouwing Doncaster Rovers - Queens Park Rangers (0-1) || Championship 2010/2011

Zaterdag 19 maart 2011 - 16:00 uur



In de Championship 2010/2011 neemt Doncaster Rovers het zaterdag 19 maart 2011 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Queens Park Rangers.

Via de Doncaster Rovers - Queens Park Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Doncaster Rovers - Queens Park Rangers (0-1)

Het Championship duel tussen Doncaster Rovers en Queens Park Rangers is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Queens Park Rangers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 47e minuut dacht Queens Park Rangers op voorsprong te komen via een doelpunt van H. Ephraim. Helaas voor Queens Park Rangers werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Doncaster Rovers - Queens Park Rangers
LIVE Doncaster Rovers - Queens Park Rangers 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Doncaster Rovers - Queens Park Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
47' Doelpunt Queens Park Rangers Doelpunt H. Ephraim Queens Park Rangers
62' Wissel Queens Park Rangers Wissel A. Buzsaky voor H. Ephraim Queens Park Rangers
67' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor B. Orr Queens Park Rangers
67' Wissel Doncaster Rovers Wissel R. Mason voor J. Oster Doncaster Rovers
74' Wissel Doncaster Rovers Wissel J. Euell voor J. Hayter Doncaster Rovers
80' Wissel Queens Park Rangers Wissel R. Hulse voor H. Helguson Queens Park Rangers
84' Wissel Doncaster Rovers Wissel M. Dumbuya voor S. Gillett Doncaster Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Doncaster Rovers - Queens Park Rangers
Opstellingen Doncaster Rovers - Queens Park Rangers

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Doncaster Rovers - Queens Park Rangers

Doncaster Rovers en Queens Park Rangers treffen elkaar in de 38e speelronde van de Championship van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Doncaster Rovers en Queens Park Rangers in de Championship vond plaats op 25 september 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Queens Park Rangers. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Queens Park Rangers favoriet. 3 keer wist de ploeg van Doncaster Rovers te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Doncaster Rovers. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Doncaster Rovers 2
Winst Queens Park Rangers 3
Gelijkspel 0
Totaal 5
Tags
Doncaster Rovers - Queens Park Rangers Opstelling Doncaster Rovers Opstelling Queens Park Rangers Live Doncaster Rovers - Queens Park Rangers Live Doncaster Rovers - Queens Park Rangers kijken Doncaster Rovers - Queens Park Rangers kijken Live Doncaster Rovers - Queens Park Rangers stream Doncaster Rovers - Queens Park Rangers Fox Sports Nabeschouwing Doncaster Rovers - Queens Park Rangers Uitslag Doncaster Rovers - Queens Park Rangers Statistieken Doncaster Rovers - Queens Park Rangers Championship 2010/2011 Doncaster Rovers - Queens Park Rangers wedden Doncaster Rovers - Queens Park Rangers gokken Doncaster Rovers - Queens Park Rangers Unibet